czarny286 Opublikowano 30 Lipca 2013 Opublikowano 30 Lipca 2013 koledzy w jakim miejscu znajduje się odpowietrznik paliwa,konkretnie lejąc paliwo można podobno go wcisnąć i wejdzie trochę więcej,możecie mi konkretnie pokazać gdzie to jest,może jakieś foto ? u mnie we wlewie paliwa ja tego nie widzę sory za takie pytanie ? dzięki za odp moje auto A4 B5 1.9 TDI 95r
SotoM Opublikowano 30 Lipca 2013 Opublikowano 30 Lipca 2013 w otworze wlewowym na samym wierzchu po lewej stronie masz taki odstający plastikowy dzyndzel na spreżynce(zaworek). to musisz go odchylić tylko delikatnie.
czarny286 Opublikowano 31 Lipca 2013 Autor Opublikowano 31 Lipca 2013 czyli po odkręceniu korka powinienem zobaczyć to tak ?
maq Opublikowano 31 Lipca 2013 Opublikowano 31 Lipca 2013 Dokładnie tak. Po lewej stronie rury wlewowej. Ja jak potrzebuję to zawsze go delikatnie pistoletem odchylam.
czarny286 Opublikowano 31 Lipca 2013 Autor Opublikowano 31 Lipca 2013 koledzy a macie jakiś sposób na wycięcie tej małej przegrody we wlewie paliwa ?
czarny286 Opublikowano 31 Lipca 2013 Autor Opublikowano 31 Lipca 2013 ostatnio kupiłem paliwa i jakiś syf był w żaden sposób nie mogłem spuścić te paliwo a czasami się od znajomego coś kupi,wlewam pod korek i heja
Rekomendowane odpowiedzi