dbprezes Opublikowano 31 Lipca 2013 Opublikowano 31 Lipca 2013 Witam mam problem w swoim aucie gdyz zwiekszył mi sie poziom oleju na szabelce Dodam ze miałem ostatnio problem z kruccem od chłodnicy ktory idzie do bloku silnika /ubywało mi płynu ale wymieniłem kruciec Ale mam wysoki poziom oleju ? Co to moze byc ropa dostaje sie do niego jak to sprawdzic ?
makiGS Opublikowano 31 Lipca 2013 Opublikowano 31 Lipca 2013 kolega z Przemyśla, a po wymienienie tego króćca nie ubywa Ci płynu chłodniczego? może on się dostaje do oleju
dbprezes Opublikowano 31 Lipca 2013 Autor Opublikowano 31 Lipca 2013 ale podobno jak ubywa płyn chłodniczy to albo auto kopci na biało lub pojawia sie "masełko" na korku
tomx Opublikowano 31 Lipca 2013 Opublikowano 31 Lipca 2013 a nie dawales do jakiegos mechanika czasami?ktory wymieniajac kruciec dolal oleju do silnika w ramach troski?
Biszczan Opublikowano 31 Lipca 2013 Opublikowano 31 Lipca 2013 Koledze ubywał płyn, a auto ani nie kopciło na biało, ani nie było masła pod korkiem, poziom oleju nie podnosił się... Skończyło się na naprawie głowicy.
Rekomendowane odpowiedzi