platinum Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Witam na samochodzie audi a4 avant b7 powychodziło mnóstwo różnych rys, głównie od mycia a że moja a4 będzie wiozła młodych do ślubu chciałbym zrobić delikatna polerkę lakieru, czy możecie mi kogoś polecić??? kraków/ okolice sam nie chce się za to brać, szukam kogoś kto na co dzień się tym zajmuję z góry dziękuję za pomoc pozdrawiam
sp7 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Polerowanie maszynowe lakieru z użyciem polerki obrotowej. Autor-DaveKG-Poradnik Detailing World. | Detailer.pl - Kosmetyki samochodowe
kiko79 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 każda lakiernia zrobi ci polerkę, a Ty się broń boże sam za to nie bierz, nieumiejętne polerowanie szczególnie na rantach...i dramat. Widziałem tak zniszczone auto.
cptolgierd Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Ale głupoty pie**lisz kiko79. Powielanie jaka korekta lakieru samemu jest trudna to mit - kwestia zapału, wydania trochę kasy na odpowiednią chemię i sprzęt i wszystkiemu samemu można zrobić. A lakiernia zrobi Ci polerkę za 200-300 zł, zakryje pastą ryski, zostawi hologramy i tyle z pro polerki.
Fr0styyy. Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Ku przestrodze - Kosmetyka aut :: Zobacz temat - polerowanie lakieru - dobra robota? Lepiej sam bym to zrobił
platinum Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2013 ja się sam za to nie biorę także spokojnie, a macie kogoś/zakład w krakowie/okolice gdzie bym mógł z czystym sumieniem oddać w ręce swoją A4 w celu wykonania polerki lakieru??
Rekomendowane odpowiedzi