Piteros1 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 siemka chcial bym zalozyc hid'a do moich angel eys LAMPY AUDI A4 B5 95-98R ANGEL EYES RINGI SONAR BLK (3402177519) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. cos tego typu co o tym myslicie, polecacie czy odradzacie, bo moje lampko cos mi sie wydaje ze slabo swieca? ewenutalnie jakie polecacie hid'y
Gwerty Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 siemkachcial bym zalozyc hid'a do moich angel eys LAMPY AUDI A4 B5 95-98R ANGEL EYES RINGI SONAR BLK (3402177519) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. cos tego typu co o tym myslicie, polecacie czy odradzacie, bo moje lampko cos mi sie wydaje ze slabo swieca? ewenutalnie jakie polecacie hid'y a myślisz ze jak założysz hidy to będą świeciły lepiej? winą źle świecących lamp sa wypalone odbłyśniki. a lampy angel eys to już wogóle nie słyną z dobrej jakości. wiec wkładanie do nich hidów niewiele zmieni.
pioteros Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 kup depo dzielone przynajmniej jak nie chce ci sie nic przerabiac (mowie o soczewach) i potem kombinuj
Piteros1 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2013 a czemu dzielone ? mysle ze jak angel eys weszly to i poliftowe lampki wejda ?
pioteros Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Dzielone podejda i wtyczki mają te same, poliftowe nie pasują w blotniki i mają inne wtyczki
Rekomendowane odpowiedzi