Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

trasa śląsk --> łeba

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jaką wybrać najlepszą trasę żeby ze śląska / dąbrowy górniczej dostać się do łeby??? :decayed:

Opublikowano

gdzie ty się dajesz :facepalm::grin: lecisz do Torunia a dalej to ci chyba najlepiej będzie do 3city a1 dalej na Wejherowo - Lębork - Łeba tyle ze na zjeździe z obwodnicy do zjazdu na Władek/Hel możesz mieć mały ształ możesz jeszcze Warlubie - Skórcz - Zblewo - Kościerzyna - Lębork - Łeba ale droga :facepalm: no i ciut dalej osobiście bym leciała tą pierwszą trasą

Opublikowano
  • Autor

spoko, ja lece za 2 tyg to może będzie lajt, drogę chce jak najlepszą, jade na gwincie :grin:

Opublikowano

Myślę Edytko,że jednak 214 jest krócej i szybciej jednak nawierzchnia na wielu odcinkach ma dużo do życzenia,szczególnie Stara Kiszewa-Klukowa Huta i Sierakowice-Lębork

Opublikowano
Myślę Edytko,że jednak 214 jest krócej i szybciej jednak nawierzchnia na wielu odcinkach ma dużo do życzenia,szczególnie Stara Kiszewa-Klukowa Huta i Sierakowice-Lębork

no właśnie jakiś czas temu tam leciałam temu wiem :facepalm: mówisz krócej może i tak ale za to jak ehhh Marcin jak na gewinde jedziesz to najlepiej na 3city wal - to mówisz w okolicy będziesz:naughty::whistling:

Opublikowano
jaką wybrać najlepszą trasę żeby ze śląska / dąbrowy górniczej dostać się do łeby??? :decayed:

Jak już się tam dostaniesz to polecam Słowiński Park Narodowy i ruchome wydmy !! :decayed: Łeba - rewelka :wink: byłem kilka lat temu, z chęcią tam wrócę. Trasa tylko niezbyt fajna, bo wszyscy tamtędy lecą też na 3Miasto i na Władysławowo.

Ale powiem Ci że warto :cool1: PS. Polecam: Willa Rafa na Nadmorskiej.

Opublikowano
  • Autor
:naughty: no będę będę Edytko :wink: trasa nie musi być najkrótsza, ma być najlepsza bo lece w nocy raczej
Opublikowano

ja mam do łeby 57km:naughty:

Opublikowano
  • Autor

no to się zrobi spota :grin: może jeszcze ktoś będzie chciał :decayed:

Opublikowano

ty lepiej pomyśl o ominięciu Częstochowy.... DK1 teraz rozkopane i się troche stoi... nieraz na radiu słysze, że po 1-2 h ...

Opublikowano
  • Autor

myslę że wgodzinach wieczornych będzie przejezdnie

Opublikowano

Jak pojedziesz w nocy,to stań na kawkę gdzieś przed włocławkiem np. w Ambrozji,albo gdzieś w połowie bany jak nie jeździsz często długich tras,to łatwo zasnąć na autostradzie...

Opublikowano
  • Autor

no niestety nie cierpie jazdy w nocy, czasami trafi mi się trasa na Niemcy ale co przeżyje to moje, mam jednak nadzieję że dojade :wink:

Opublikowano

ty ale w Ambrozji to trzeba uważać na złodziejaszków :facepalm:

Opublikowano
ty lepiej pomyśl o ominięciu Częstochowy.... DK1 teraz rozkopane i się troche stoi... nieraz na radiu słysze, że po 1-2 h ...

Wczoraj lecialem ok 14 i spokoj, potem powrot po 16 i tez lekki przelot takze moze nie warto powielac bzdur :wink:

---------- Post dopisany at 22:25 ---------- Poprzedni post napisany at 22:24 ----------

Aaa i ofc na radiu gadali ze stania na min 15-20 min :grin:

Opublikowano

no przeje... z czewa, na dk1 koło statoil wszystko idzie środkowym pasem. koleina około 15-17 cm... trzeba do konca isc lewym albo prawym, z tym ze prawy BUS PAS, pozniej koło tesco tez zwężki

Opublikowano

Jak byś nie wybrał trasy zawsze kicha. Od Sierakowic do Lęborka to sobie ten gwint dobrze przetestujesz i sprawdzian zawiechy konkretny.Tam są odcinki z dziurami po 15 cm głebokimi. Jechałem dwa razy tego lata i coś zaczęło stukać. A jak pojedziesz przez Gdynię na Wejherowo to zależy od pory dnia ale korki aż miło. A tak całkiem serio to nie polecam Łeby. Nie ma gdzie auta postawić. Wszystkie możliwe parkingi od tego sezonu płatne ,chyba , że zostawisz auto na kwaterze.No ale o ile masz już parcie na Łebę to polecam obiady domowe w Ambrozji !8 zł za obiad zupa + drugie danie i mało kto zjada wszystko.Miłego urlopu.

Opublikowano

bylismy tydzien temu w Łebie co do korków to bardzo ciasno naodcinku Reda-Rumia bo jest remont drogi i otwrty jeden pas.Najlepiej jechac w nocy.

Opublikowano

Dalej w ambtozji kradną? Z dwa lata ponad tamtędy jeździłem i zawsze słyszałem ze dobre Jasło, al nie jednemu poprosili bak

Opublikowano

Jadło i dobre ale kreca się tam dalej zlodziejaszki :facepalm: