seba121 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Witam, mam problem chciałbym odnowić listwy drzwiowe w swoim samochodzie. Jak wiadomo zakup nowych listew to spory wydatek. Więc pomyślałem czy nie ma jakiegoś patentu na przyklejeniem ich na jakimś kleju ,itp. Bardzo proszę o jakiś pomysł , pewnie nie jeden z was miał taki problem w swojej a4-ce.Z tego co się orientuje to zmora tego modelu.
grucha1 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 kolego listwy na drzwiach sa na zaczepy a progowe na taśme dwustronna, ostatnio wymienialem na polifty i to używane ale bez opalarki ich ie odklejaj bo uszkodzisz
seba121 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Ok chodzi mi o listwy zewnętrzne te na drzwiach, a nie o progowe.
ryba85 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 a wiec ja dolne listwy na przednich drzwiach kupiłem nowe w aso.koszt 135 zl sztuka.:facepalm:na tylnich drzwiach przykleiłem na najzwyklejszym sylikonie.jak narazie sie trzymaja juz tydzien.:decayed:
bediks Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Ja swego czasu mialem przyklejone na klej do szyb , listwa do końca zardzewiała ze dwoma palcami ja oderwalem a klej do szyb na drzwiach dalej siedział ale tragicznie się go odrywa później , zainwestuj w używki juz z plastikowymi szynami
Rekomendowane odpowiedzi