Grabek94 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Witam:hi: Czy sprężyny obniżające do amotryzatorów tylnych do ośki beda pasowały i dobrze współgrały z seryjnymi amortyzatorami?
pepik Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Do seryjnych amorków możesz stosować sprężyny obniżające do - 35mm i będzie w miare ok.
Grabek94 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Dzięki za odpowiedź. Właśnie takie mam na oku. A co mam rozumieć przez "w miare ok" ?
pepik Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Dzięki za odpowiedź. Właśnie takie mam na oku. A co mam rozumieć przez "w miare ok" ? Wiadomo, że lepiej byłoby gdybyś do sprężyn obniżających założył utwardzone amortyzatory, o krótszym skoku, ale dopuszczalne jest montowanie sprężyn do -35 na seryjnych amorkach.
Grabek94 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Słyszałem o przyspieszonym zużyciu amortyzatorów przy takich sprężynach. Ale skoro pękła mi sprężyna to myślę, że to jak narazie lepsza opcja niż kupno sportowych amortyzatorów na tył, mimo że z przodu mam i chwale W planach jest gwint, dlatego nie inwestuje narazie w "półśrodki".
Rekomendowane odpowiedzi