sebul Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Znacie moze jakis dobry rodek ? Czy wystarczy woda + mydlo ? Bo wczoraj wywalil mi sie lod z mc donalda i uwalil mi troche siedzenie ;/
wojtasb-1987 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 http://a4-klub.pl/pielegnacja-wnetrza-244/preparat-odpierania-plam-tapicerki-265726/
Maestro_86 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zajmuję się praniem tapicerek i powiem Ci że bez wyciągnięcia odkurzaczem cudów nie zdziałasz. Jedynie co najlepsze to weź Vanisz zamocz w nim firanke wyrzmij i trzyj Już widze Twoje zdumienie co zdziała firanka Oczywiście Vanisz rozcieńczony odpowiednio
Vts Opublikowano 1 Września 2013 Opublikowano 1 Września 2013 ja akurat posiadam maty grzewcze i wolałem zdjąć materiał i wrzucić do pralki, wyprałem i było gitara
jacek70 Opublikowano 1 Września 2013 Opublikowano 1 Września 2013 Wanisz w odpowiedniej proporcji i nie za wiele wody i powinno być OK.
blaszczuEL Opublikowano 1 Września 2013 Opublikowano 1 Września 2013 Podobnie jak Maestro_86 również bardzo często piorę tapicerki i zgadzam się, że bez odkurzacza piorącego cudów nie zdziałasz. Spróbuj Nielsenem Nap Low Foam - do lekkich zabrudzeń bardzo dobry środek.
Rekomendowane odpowiedzi