east-import Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Ja także przymierzam się do oklejenia w biały carbon i czarny dach także carbon
Bozet Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Ja także przymierzam się do oklejenia w biały carbon i czarny dach także carbon Mam dostep do mega zajebistego bbialego i czarnego carbonu wiec wiem juz jak bedzie wygladalo narazie posmygam w macie i puzniej se smienie:)
east-import Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Będę musiał podjechać do ciebie obejrzeć jak to wypadnie A kiedy zmieniasz na biały i czarny dach w Carbonie . Przed zmianą oblukał bym jak to wygląda.
Bozet Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Będę musiał podjechać do ciebie obejrzeć jak to wypadnie A kiedy zmieniasz na biały i czarny dach w Carbonie . Przed zmianą oblukał bym jak to wygląda. Przed zima nie do piero za rok jakos.Ale teraz wpadaj zobacz jak wyglada macik. Nie martw sie nie odpadnie folia na aucie jak dobrze jest wyklejona:) ---------- Post dopisany at 22:05 ---------- Poprzedni post napisany at 21:53 ---------- https://www.google.pl/search?q=audi+w+carbonie+bia%C5%82ym&newwindow=1&client=firefox-a&hs=RB8&rls=org.mozilla:pl:official&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=_FceUomxGrKS7AbyzIDIDQ&ved=0CAkQ_AUoAQ&biw=1366&bih=664 AUDI W BIAŁYM CARBONIE ITP:)
kris_91 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Wyslij mi palete na [email protected]. Jakis braz mnie ciekawi
Bozet Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Wyslij mi palete na [email protected]. Jakis braz mnie ciekawi Poszlo
black70 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Dam radę to ogarnąć sam robiąc to pierwszy raz? Na pierwszy raz kolego to możesz samą szybę przyciemnić folią (do szyb) a nie cały samochód. Taką "zabawę" lepiej zostawić fachowcom. Schody zaczynają się przy wypukłościach i wklęsłościach i taką folię trzeba specjalnie podgrzewać, aby się uformowała. W dodatku wszystkie ewentualne mikrowgnioty, czy odpryski po kamieniach (szczególnie na masce) trzeba wygładzić (zaszpachlować). O ile przy połysku będą mało widoczne, to przy folii matowej nic się nie ukryje i wyglądać będzie tragicznie.
grzechas_audi Opublikowano 2 Września 2013 Opublikowano 2 Września 2013 Podepnę się do tematu i nie ukrywam że kolega Bozet mnie uprzedził z postem Również zajmuje się tego typu działalnością z tym że na śląsku. Więc jeżeli jest ktoś z okolić(i nie tylko) był by zainteresowany tematem folii czy oklejania to zapraszam. Ogólnie jeżeli ktoś chce bawić się w oklejanie to musi cokolwiek wiedzieć na temat przygotowania auta bo auto może wyglądać spoko dla właściciela ale jak już się je "przygotuje" pod folie to może się okazać że mamy sporo odprysków, głębszych zadrapań czy też rys. Wszystko widać a jak ktoś myśli o macie to już lakier musi być perfect
kris_91 Opublikowano 4 Września 2013 Opublikowano 4 Września 2013 A ile kosztuje takie oklejenie np B6 w avancie? I jak wygladaja wneki itd?
Bozet Opublikowano 7 Września 2013 Autor Opublikowano 7 Września 2013 Zależy jaka folia. Oklejenie wnęk dodatkowe koszta.pisz na pw.
bongod Opublikowano 29 Października 2013 Opublikowano 29 Października 2013 Macie może foty a4 b6 avancika czarnego z karbonem czarnym na masce i dachu?? I jaki koszt u was by był jak mi się spodoba
Autocolorshift Opublikowano 14 Listopada 2013 Opublikowano 14 Listopada 2013 Poproszę cennik folii oraz kolory jakie występują na [email protected]
Bozet Opublikowano 2 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2014 No panowie w planach na styczeń mam Audi R8 po robocie wstawie post na forum:)
fafnasty Opublikowano 2 Stycznia 2014 Opublikowano 2 Stycznia 2014 poprosze palete i ja od dawna zwlekam z dachem i maską ---------- Post dopisany at 13:27 ---------- Poprzedni post napisany at 13:26 ---------- [email protected]
neimaD Opublikowano 2 Stycznia 2014 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Poprosze o palete, glownie polysk, perla mat w polysku jak najwiecej szarosci oraz niebiezkich odcieni. Na [email protected] Co do bialego carbonu osobiscie trzymal bym sie z daleka, u znajomego po roku autko wyglada zawsze jak by bylo brudne, kurz wgryzl sie w strukturę carbonu. Wysłane z mojego SM-T210
Bozet Opublikowano 2 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2014 Poprosze o palete, glownie polysk, perla mat w polysku jak najwiecej szarosci oraz niebiezkich odcieni. Na [email protected]Co do bialego carbonu osobiscie trzymal bym sie z daleka, u znajomego po roku autko wyglada zawsze jak by bylo brudne, kurz wgryzl sie w strukturę carbonu. Wysłane z mojego SM-T210 https://www.facebook.com/photo.php?fbid=639651189408572&set=a.639651006075257.1073741847.619641288076229&type=1&theater ZAPRASZAM
Rekomendowane odpowiedzi