Skocz do zawartości
IGNOROWANY

czy wejdzie taka felga

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam panowie, czy wejda mi felgi 17" ET45 7,5J ? opona 225/45 prosze o szybka cenna rade i wielkie dzieki

Opublikowano

aktualnie mam takie same parametry:wink: wchodzi elegancko szeroka opona trzyma auto w zakretach polecam

Opublikowano

a jaka opone polecacie do takich felg tak zeby to wygladalo jak sie nalezy, chodzi o wymiary

Opublikowano

odpowiednim zamiennikiem jest 225na45 ale wtedy opona wystaje za felge chroni ja.

Opublikowano
Podepnę się pod pytanie, felga z A8 D2 17" 8J ET48 taka jak ta ORYGINALNE ALUFELGI FELGI AUDI A8 5x112 17 ET48 (3468767844) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. wejdzie bez dystansów do a4 b5?

Wejdzie bez problemu i do oski i do quattro :wink:

Opublikowano

Nie bedzie obcierac dystanse jak najbardziej bo bardzo niewygodne osadzenie dla tej felgi proponuje 30mm przod 33tyl

Najbezpieczniej zaloz na auto zmierz ile masz od felgi do krawedzi blotnika ( od zewnatrz patrzac na samochod ) i pakuj dystans

Opublikowano

no własnie na pewno bez dystansu tył mi nie wejdzie bo felga zaprze sie o "wnetrznosci", a z przodu jest ryzyko ze przy skrecie bedzie cos obcierało...:kwasny:

przymierzał bede dopiero jak skrece felgi "do kupy":wink:

Opublikowano

Mam również pytanie, czy felgi et48 8j x 17 h2 są dobre do audi a4 b7? Mam takie założone ale coś mi się wydaje że tarcze się grzeją. Nic nie ociera. Opony - 235/45/17

Opublikowano

Jak tarcze od felgi mogą się grzać? odwrotnie to rozumiem bo jak mi tylny zacisk nie odbijał to felga była ciepła ale ta jedna. Wszystkie Ci się grzeją?

Opublikowano
Jak tarcze od felgi mogą się grzać? odwrotnie to rozumiem bo jak mi tylny zacisk nie odbijał to felga była ciepła ale ta jedna. Wszystkie Ci się grzeją?

Racja cos kolego zle napisales ,