Opublikowano 31 Sierpnia 201411 l Koledzy chciałem się pochwalić kolejnym modelem i podpowiedzcie mi jak wrzucić fotki Kiedyś wklejałem normalnie z dysku a teraz wyakakuje mi coś w języku okupanta i w dodatku nie za bardzo bangla Udzielcie instrukcji nie kumatemu Koledze Dev nie chodzi o to żeby złapac króliczka tylko żeby go gonić Mam rację?
Opublikowano 31 Sierpnia 201411 l A to i ja się pochwalę Trabi robiony na zamówienie dla mojego wujka; to był Jego pirwszy samochód i mimo, że minęło sporo lat to pozostał mu sentyment do tego modelu Dev dzięki serdeczne za pomoc Na zdjęciach model jeszcze nie był w pełni ukończony; stąd np: brak klamek na fotkach, dachu, przedniego zderzaka Edytowane 31 Sierpnia 201411 l przez MaciekW.
Opublikowano 31 Sierpnia 201411 l nie zbieram tego po to aby to wychlac to jest moja emerytura :polew: polisa :polew: Edytowane 31 Sierpnia 201411 l przez Frodus
Opublikowano 31 Sierpnia 201411 l Zdjęcia nie są z mojego PC, tylko znalezione w sieci. Jednak robota i wykonanie moje
Opublikowano 31 Sierpnia 201411 l good job !!!! teraz szukam w dobrej cenie tego.... cena.... nawet nie chce pisac....
Opublikowano 31 Sierpnia 201411 l Toż to starsze od Ciebie. Cena... parę razy zyebie mi się samochód to będzie. Albo w rozliczeniu Ci przywioze
Opublikowano 31 Sierpnia 201411 l Frodus super; piękny model; musze i ja spróbować kiedyś kartona skleić Dev z czystej ciekawości - ile PLN?
Opublikowano 31 Sierpnia 201411 l Maciek, kiedyś sklejałem, teraz brakuje na to czasu, a uwierz że zajmuje to w cholerę czasu. Tą F16-stke to niecały rok czasu dłubałem. Edytowane 31 Sierpnia 201411 l przez Frodus
Opublikowano 31 Sierpnia 201411 l Frodus wiem coś o tym; co prawda kleję plastiki, ale też schodzi w cholerę czasu. Jak mam wenę to robię cos przy modelu przez dwa tygodnie codziennie i wtedy widać, że idzie projekt do przodu, a jak nie mam natchnienia/czasu to przez kolejne dwa tygodnie nic nie ruszam. Zauważyłem, że muszę mieć natchnienie zeby cos przy modelu robić i wtedy mi to wychodzi, a jak się czasami zmusiłem to zawsze coś spier.oliłem- albo jakiś kleks, albo h.jowo położona kalkomania. Dlatego nie robię nic na siłę. Dev rzeczywiście cena robi wrażenie
Opublikowano 31 Sierpnia 201411 l Tego f16 jak kleiłem to miałem chyba 4 sztuki Małego Modelarza z tym samolotem - i powiem Ci, że przydało się A pierwsze modele, te początki klejenia to tragicznie wychodziła. Brzydko, krzywo, widać klejenia itd. Z czasem wychodziło lepiej, wiadomo że trzeba było zaopatrzyć się w lepsze narzędzia, przygotować lepszy warsztat... Ale jak tak przeglądam zdjęcia to warto było EDIT. Tu jest wariat dopiero!! Edytowane 31 Sierpnia 201411 l przez Frodus
Opublikowano 31 Sierpnia 201411 l Również zuważam to, że z każdym modelem który robię nabieram wprawy i z każdym modelem jest coraz lepiej. To są drobne kroczki, szczególiki, ale sam zauważam, że robię postępy. Tu mój pierwszy model jaki kiedykolwiek skleiłem - BMW 535i E34 AC Schnitzer 1:24 Fujimi Tu jest wariat dopiero!! +1 Pięknie zrobiony