Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

pióra do wycieraczek-HQ AERO DYNAMIC...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wycieraczki już założone, kupione z aukcji z pierwszego postu, moje spostrzeżenia na szybko.

Na plus:

- ogólne wykonanie na przyzwoitym poziomie

- cena

Na minus:

- pióro kierowcy na dolnym końcu wycieraczki nie dolega dobrze do szyby co w efekcie daje pasek 2-3cm nie wytartej szyby

- zasuwki mocujące nie trzymają aż tak mocno jak w ori wycieraczkach, ale póki co są na swoim miejscu

- zdarzają się piski, po użyciu spryskiwaczy oraz rano kiedy mgła zalega na szybie (o ile to ma jakieś znaczenie to szyba przednia prawie nowa, wymieniana w marcu)

Póki co nie było u mnie ulewnego deszczu więc na ciężkie warunki trzeba poczekać.

Na chwilę obecną uczucia mam mieszane co do tego produktu. Używałem dotychczas w różnych samochodach drogie Boschki Aero i w ich przypadku różnica była zauważalna od razu. Tutaj kusi cena o połowę niższa.

Pojeżdżę, powycieram szybę, poczekam aż się ułożą dobrze i napiszę jeśli się coś zmieni.

Opublikowano
  • Autor

Ja mam i u mnie równo dociska w każdym fragmencie. Jak narazie jestem bardzo zadowolony.

Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 4

Opublikowano
Moje przyszły dzisiaj Założone Zobaczymy jak będzie się spisywały Dzisiaj u mnie pada. Zauważyłem że od pasażera końcówkę nie dociska tak mocno jak od strony kierowcy

A które zamówiłes? Te co ja?

Tak te same

Opublikowano
Ja mam i u mnie równo dociska w każdym fragmencie. Jak narazie jestem bardzo zadowolony.

Ja tez zamontowałem już... wszytko ok na chwilę obecną ....

Opublikowano

Ja polecam wycieraczki ALCA, cena za sztukę ok. 11-13 zł. Używałem i super zbierały wodę, po około 10 msc jedna zaczynała już słabo ścierać, ale za taką cenę można zmienić wycieraczki 2x do roku :)

Opublikowano
  • Autor

A te alca mają mocowanie pod b7? Pytam bo po to właśnie założyłem ten wątek.

Opublikowano

Z tego co pamiętam wycieraczki te nadawały się do 3 typów mocowań w autach. Dla pewności musiałbyś sprawdzić, bo nie chce wprowadzać w błąd.

Opublikowano
  • Autor

Kiedyś jak dobrze pamiętam patrzyłem na takie gdzieś w Tesco i tamte miały inne uchwyty. Ale skoro tak to trzeba jeszcze raz sprawdzić :-)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Zakupilem wkoncu :D

Tak jak było wcześniej napisane - zasuwki nie trzymają zbyt dobrze, udało mi się jedna zgubić podczas jazdy :/ Na szczęście nie zwiało mi wycieraczki, bo akurat padał deszcz.

Dobrze że miałem w zapasie oryginalne zasuwki, zmieniłem i jest OK