Piteros1 Opublikowano 2 Września 2013 Opublikowano 2 Września 2013 siemka chcialem zalozyc gwint ale zrezygnowalem bo to twarde itp, i teraz mam do wymiany prawy przedni amor i chcialbym chociaz troszke spuscic auto do kola 17", to odrazu bym wymienil wszystkie, slyszalem ze zawias 1ba jest seryjnie nizszy ??? albo inaczej chce wymienic, amortyzatory i przy okazji minimalnie obnizyc auto co wsadzic ? jestem zielony moze wystarczy do obnizenia zmiana sprezyn ?
cptolgierd Opublikowano 4 Września 2013 Opublikowano 4 Września 2013 jak założysz gwint dobrej firmy to masz możliwość regulacji twardości też. 1ba - komfortowe i najwyżej auto stoi, 1be - niżej o bodajże 3cm, 1bv chyba też coś obniża. Sprężyn -40mm nie ładuj do 1ba, wyczytałem gdzieś że amory szybko na takich sprężynach padają. Jakie masz amortyzatory dowiesz się z naklejki w kole zapasowym - będzie pisać 1ba, 1be lub 1bv.
horny devil Opublikowano 4 Września 2013 Opublikowano 4 Września 2013 Odsyłam -> http://a4-klub.pl/zawieszenie-13/faq-forum-zawieszenie-15115/ Ja wsadziłęm springi eibacha pro kit. Fajnie się na tym śmigało, niestety amorki się wylały bo były najtańsze i pewnie seria Teraz zakupiłem bilsteina B4 sport. Ma być komfortowo. Auto docelowo ma siąść -30 Bo o tyle siata na prokicie.
Piteros1 Opublikowano 5 Września 2013 Autor Opublikowano 5 Września 2013 no ja mam 1ba, czyli zastanawiam sie nad 1be lub 1bv
Rekomendowane odpowiedzi