Wujek141 Opublikowano 4 Września 2013 Opublikowano 4 Września 2013 Czas pochwalić się tym, na co przesiadłem się po sprzedaży mojej ździrki : http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-74/b5-akn-2-5-tdi-avancie-modow-inwestycji-ciag-dalszy-p-1-szy-post-141784/ A więc, znów avancik, z tym, że 3 lata starszy - 1996 rok, - motorownia 1.9 TDI 110km AFN + 4biegowy automat - lakier LY9B - jakieś felgi z deklami od AUDI 16''- prawdopodobnie BBS, ale jak na razie niech zostaną - klimatronic - nagłośnienie 8 głośników - concert + zmieniara 6 CD w bagolu - szyby przód w prądzie, tył korbotronic - Drewno ... - i inne : central, 2 jaśki, szyberdach. Wprowadzone dotychczas zmiany : - wymiana lamp przód NOWE ORI VALEO wyrwane w rewelacyjnej cenie jak za używane + HID 4300K - pakiet LED + oświetlenie przestrzeni nóg po otwarciu drzwi, na razie z przodu - grill z polifta ( myślałem że nie będzie widać róznicy, jednak jest, pozytywnie ) - chrom ringi na zegary - klubowe ramki na tablice - ledy ze zderzaka out - felgi ori 16'' z A6 C5 i A4 B6, chyba nazwa potoczna to biedronki ale pewny nie jestem, na dniach wrzucę foty - wymiana fotela kierowcy - jak to w tych fotelach bywa, wszystkie są przetarte na boczkach, udało mi się kupić idealny, nieskazitelny i dziewiczy, trzeba wyprać i założyć Plany na wiosnę 2014 : - konsola lift + podświetlane kratki - zderzak przód z lifta z halogenami - zderzak tył z lifta - podsufitówka z polifta - wymiana kiery na 3ramienną, obecnie jest przedliftowa 4ro ramienna - naprawa silniczka szyby kierowcy - MONTAŻ SAMOPOZIOMU I SPRYSKÓW - raczej na pierwszym planie od razu po zakupie liftowego zderzaka - kompletowanie części. [/url] Rameczki klubowe + grill poliftowy Wiem, szpecą jeszcze ledy, ale na szczęście już zdjęte. I chrom ramki na zegarach + nowe żaróweczki ______________________________________________________________________________________________________________________________ Przyszedł czas na aktualizację poczynań, zmian itd Na początek .. Felgi, brak ledów itd Z tyłu nic się na razie nie zmieniło : Środek LIFT Chyba najfajniejsza do tej pory zmiana W najbliższym czasie wpadnie: -kierownica z lifta ( nie podjąłem jeszcze decyzji, czy 4 ramiona czy 3 ) , albo z A6 C5, A4 B6 - tu raczej będę celować w 4 ramiona -sufit lift ( na razie trwają polowania ) -może podświetlane kratki ???? -ramka wokół skrzyni z automatu ( ta, która jest obecnie jest z manuala, lekko docięta )
Rekomendowane odpowiedzi