Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

VW Touran Cross

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdzieś już widziałem tego golasa :grin::thumbup1::naughty:

Opublikowano

o ku*wa ale kozak

blachy fajne :)

naprawde jestem pod wrazeniem

dawno tak brzydkie jako seryjne i zwykle auto mi sie nie spodobalo jak twoje :)

nie pogardzilbym takim do bujania na codzien

poszerzenia crossa ... gwint + rotor robia robote

Opublikowano
Widziałem, fajny wozik, teraz jeszcze gwint i minimum 18'' :decayed::wink:

Pucek Ty jesteś "wróżbita Maciej" hehe prosze gwint i 18 cali na pokładzie :decayed:

http://s7.postimg.org/im2qqivdz/IMG_3196.jpg

Good job! Szkoda że nie 19'' :decayed: fajnie wygląda :wink:

Opublikowano

Fajne autko - pakowny i z fotelami można się pobawić ( wsadzić i wymontować ) i wpakować coś większego

Mój drugi gnojowóz to Zafira A - podobne gabaryty jak Turek .

Ale zastanawiam się nad Renault Espace 2.0 w benz + LPG/170ps , co myślicie ?

Opublikowano

Majki a dlaczego nie 19ki? :naughty: BTW Elegansio! :wink:

Opublikowano
  • Autor
Majki a dlaczego nie 19ki? :naughty: BTW Elegansio! :wink:

A jakoś Grzesiu nie chciałem 19 zostałem jak w b7 w 18 i jak to miron stwierdził fajny rozmiar na zimę :grin:

Ale jak dla mnie jest Ok tylko muszę jeszcze do niego dystanse dopasować tylko te nakładki będą trochę w tym przeszkadzać bo zachodzą do środka błotników :kwasny:

i wg zdjęć to przód jakby nurkował a tyłu już się niżej nie da spuścić więc chyba przód pójdzie lekko go góry :whistling:

P1070840.jpg

20140302_120334.jpg

Opublikowano

Zostaw klin jest dobry :decayed: Jaki gwint zamontowałeś? Mam ten sam problem z zejściem tyłu niżej... zastanawiam się nad zmianą sprężyny na krótszą czy coś, bo z przodem mogę zejść dużo niżej względem tyłu...

Opublikowano
  • Autor
Zostaw klin jest dobry :decayed: Jaki gwint zamontowałeś? Mam ten sam problem z zejściem tyłu niżej... zastanawiam się nad zmianą sprężyny na krótszą czy coś, bo z przodem mogę zejść dużo niżej względem tyłu...

Jutro sciagam skrzynie to przy okazji go sprobuje jednak wyrownac wzgledem tylu. Gwinta kupilem niskobudzetowego mts technixa ale daje rade ....

---------- Post dopisany 07-03-2014 at 01:36 ---------- Poprzedni post napisany 06-03-2014 at 20:59 ----------

A jednak dziś mi się po robocie nudziło i skrzynia zrzucona bo zaczęło szwankować sprzęgło które "niby" było wymieniane w ASO w 2013r :whistling:

20140306_224144.jpg 20140306_231806.jpg

---------- Post dopisany at 01:46 ---------- Poprzedni post napisany at 01:36 ----------

20140306_224136.jpg

A tak wyglądała druga strona :decayed: i oczywiście nity wytarły rowek w docisku więc jutro wpada nowy kpl i spokojnie można śmigać do BT :banan:

Opublikowano

nie myślałem że to powiem ale pięknie na tej 18 wygląda i nawet rozmiar nie razi - pięknie Ci ta konfiguracja wyszła - już widzę jak to pięknie musi na 19 wyglądać

ale ogólnie jest na prawdę ślicznie :kox:

---------- Post dopisany at 08:05 ---------- Poprzedni post napisany at 08:05 ----------

wg mnie jest to najlepszy turan na forum :decayed:

Opublikowano
:naughty::decayed:
Opublikowano
i spokojnie można śmigać do BT :banan:

Jeszcze trochę i w BT zrobią oddzielny parking dla VW :decayed:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor
nie myślałem że to powiem ale pięknie na tej 18 wygląda i nawet rozmiar nie razi - pięknie Ci ta konfiguracja wyszła - już widzę jak to pięknie musi na 19 wyglądać

ale ogólnie jest na prawdę ślicznie :kox:

---------- Post dopisany at 08:05 ---------- Poprzedni post napisany at 08:05 ----------

wg mnie jest to najlepszy turan na forum :decayed:

Większe koło zrobiłoby lepszą robotę ale nie jest źle no i dziś wpadły jednak dystanse na tył i jest dużo lepiej :decayed:

---------- Post dopisany at 16:55 ---------- Poprzedni post napisany at 16:54 ----------

i spokojnie można śmigać do BT :banan:

Jeszcze trochę i w BT zrobią oddzielny parking dla VW :decayed:

Tak Rafał ale chyba gdzieś za mordorem żeby ich widać nie było :grin:

---------- Post dopisany 23-03-2014 at 22:02 ---------- Poprzedni post napisany 07-03-2014 at 16:55 ----------

20140308_133312.jpg20140308_133327.jpg

Opublikowano

image.jpg

image.jpg

Też miałem 2 Tourany - tego z fotek w wersji a'la cross - jazda fajna - jednak przesiadłem sie na starego Forda Galaxy Mk1 ze względu na pracę jaką wykonuje - więcej miejsca - niezawodnośc i nie martwię się ile tracę na nim za rok! Powodzenia i gratuluję zakupu. Dwumas w Touranach to niewypał jak i w G5 i innych - wiem bo to też przeżyłem!

To teraz dobre zabezpieczenie własne przed kradzieżą bo autko chodliwe! Uważaj na niego!

• 1 rok później...
Opublikowano

Majki Ty łajzo,pomyliłem Cie z akjamem i u niego w wątku pisze bzdury myśląc,ze o Tobie pisze :D

Nosiłeś na zlocie jego plakietkę,czy jak,skad ta pomyłka,przeciez nawet zwracałem sie do Ciebie per akjam chyba :P

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Tomeks nawet tego nie pamietam ale fakt moja plakietke dostalem dopiero w niedziele hehe ale akjam od tylu to "prawie" majki tylko w damskiej formie ;)

EDIT
Niestety muszę wystawić mojego crossa na sprzedaż ponieważ gotówka na mieszkanie jest potrzebna

http://allegro.pl/vw-touran-cross-1-9tdi-prywatny-bezwypadkowy-i5292166010.html

http://olx.pl/oferta/vw-touran-cross-prywatny-bezwypadkowy-CID5-IDa6vKf.html#b0eb3b0944

Temat do zamknięcia auto zmieniło właściciela....

Edytowane przez MAJKI