Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

VW Touran Cross

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moje B7 zmieniło właściciela i miało być coś nowszego z fajnym wypasem i trafił się vw a że rodzina już na karku to idealne autko dla mnie,

jedynie ciężko jest się przyzwyczaić do silnik 105KM jakos się odpycha ale b7 lepiej jeździło :)

20130901_185649.jpg

20130901_185616.jpg

20130901_185631.jpg

---------- Post dopisany at 22:11 ---------- Poprzedni post napisany at 22:09 ----------

20130901_194159.jpg

Opublikowano

Pikny :decayed: Dla rodziny w sam raz bo A4 to małe trochę :kwasny:

Opublikowano

Fajniutki, graty

Opublikowano

Tych cross-ów jest mało. Znajoma ma ale przed liftem 2008r i bez skór i navi ale za to z kierą multi i będzie się szykowała na sprzedaż... ma go od nowości i nalatała z nim 168 tys km

Opublikowano
  • Autor

Dokładnie to jest to autko na zdjeciach nie widac kilku mankamentów jakie wyszły na żywo (dlatego cena do oddania była tez inna jak w ogłoszeniu ) ale jestem w trakcie ich usuwania bo auto musi być tip-top.

Jedno mnie rozbraja auto ma przednie i tylne czujniki parkowania a obydwa zderzaki obdarte i nadają sie do malowania :(

No i tu jest bagażnik a nie to co w b7 :)

Opublikowano

Tata kupił turka w pierwszej budzie. Auto super funkcjonalne. Sam się przymierzałem ale chwilowo mam małą rodzinę więc odpuściłem.

Co do tego że nie jedzie to racja ojciec ma 115km i też słabo to ciągnie :facepalm: za to masz wypas przedni a fotele są mega :decayed:

bezawaryjności!!

Opublikowano

Ja by Touran był w wersji 4x4 bo taki napęd pasował by do Crossa to bym się nie zastanawiał nawet chwili.

Opublikowano
Ja by Touran był w wersji 4x4 bo taki napęd pasował by do Crossa to bym się nie zastanawiał nawet chwili.

+1

Czasem zastanawiam sie co lepsze, sharan czy touran:eusathink:

Też brałem go pod uwage przy wyborze auta, ale własnie brak 4x4 go skreślił, kupiliśmy tiguana 4x4 CR, bagaznik mniejszy, no ale cos za cos:wink:

Opublikowano

+1

Też brałem go pod uwage przy wyborze auta, ale własnie brak 4x4 go skreślił, kupiliśmy tiguana 4x4 CR, bagaznik mniejszy, no ale cos za cos:wink:

Tu was zadziwię. Na forum touran klub polska jest opisany gdzieś turek 4x4. Most chyba z golfa 4x4 albo tigu. Jest nawet filmik jak to śmiga. Wieczorem może odnajdę linka

Opublikowano

+1

W sharanie więcej miejsca jest

Opublikowano

+1

Tu was zadziwię. Na forum touran klub polska jest opisany gdzieś turek 4x4. Most chyba z golfa 4x4 albo tigu. Jest nawet filmik jak to śmiga. Wieczorem może odnajdę linka

swapy napędu tylnego w VW są częste:wink: silnik poprzeczny + heldex

Opublikowano

Auto widzę z BE to normalne że ma zderzaki porysowane bo tu się parkuje na rozpychanego i tylko auto garażowane mają zderzaki w miarę nie porysowane....:wink:

Widzę tablice dorobione u szewca za 15 euro i dokręcone na fotkach że niby na kołach przyjechał ....:wink:

Graty zakupu i bezawaryjności ...:wink:

Opublikowano

Jak dobrze pójdzie to będzie Touran 2.0TFSI Q

Jest jeden napaleniec co lubi takie przeróbki i po oględzinach stwierdził że nie ma problemu ze swapem :grin:

Opublikowano
  • Autor
Auto widzę z BE to normalne że ma zderzaki porysowane bo tu się parkuje na rozpychanego i tylko auto garażowane mają zderzaki w miarę nie porysowane....:wink:

Widzę tablice dorobione u szewca za 15 euro i dokręcone na fotkach że niby na kołach przyjechał ....:wink:

Graty zakupu i bezawaryjności ...:wink:

Dokładnie auto z Belgi ale tablice to juz tu byly robione hehe zwykła plexi z naklejkami :) zeby jakos do domu dojechać bo auto przyjechało na lawecie do Polski...

Opublikowano

Były czasy gdzie się na takich tablicach od szewca z BE do PL jeździło....:wink:

Opublikowano

Dla rodziny w sam raz.

Bo b6/b7 to dla kawalera z miejscem na tylnej kanapie :decayed:

Opublikowano

Oblookam jutro na żywo! :wink:

Opublikowano

Widziałem, fajny wozik, teraz jeszcze gwint i minimum 18'' :decayed::wink:

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano
  • Autor
Widziałem, fajny wozik, teraz jeszcze gwint i minimum 18'' :decayed::wink:

Pucek Ty jesteś "wróżbita Maciej" hehe prosze gwint i 18 cali na pokładzie :decayed:

IMG_3196.jpg