Aron21 Opublikowano 6 Września 2013 Opublikowano 6 Września 2013 W środę czeka mnie wymiana uszczelniacza wybieraka gdyż wywala mi olej przez niego i biegi już chodzą ciężko nie raz wrażenie że na sucho Mechanik mi to wymieni ale kazał mi załatwić uszczelniacz i nowy olej . Zastanawia mnie tylko ile tego oleju do skrzyni wchodzi . Silnik AFN rok 1996 skrzynia 5-cio biegowa . Wyczytałem gdzieś na necie że niby 2.2l ale nie jestem pewien dokładnie . Wymieniał ktoś może olej w skrzyni i posłużył by pomocą ? Pozdro
OLIVER Opublikowano 6 Września 2013 Opublikowano 6 Września 2013 W środę czeka mnie wymiana uszczelniacza wybieraka gdyż wywala mi olej przez niego i biegi już chodzą ciężko nie raz wrażenie że na sucho Mechanik mi to wymieni ale kazał mi załatwić uszczelniacz i nowy olej . Zastanawia mnie tylko ile tego oleju do skrzyni wchodzi . Silnik AFN rok 1996 skrzynia 5-cio biegowa . Wyczytałem gdzieś na necie że niby 2.2l ale nie jestem pewien dokładnie . Wymieniał ktoś może olej w skrzyni i posłużył by pomocą ? Pozdro Tak tyle ci wystarczy oleju .. Najlepiej ori G 052 911 a i Castrola leją syntetyka 75/90
Rekomendowane odpowiedzi