Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Pytanie apropo wymiany 1/2 na pełny FIS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, przygotowuję się do wymiany licznika 1/2 na FULL FIS, w związku z tym potrzebuje nr katalogowy pinów kremowej / brązowej wtyczki do sterowania fisem

z góry dziękuję :)

A4 b5 1.9 TDI AJM 2000r

Opublikowano

Jakiego numeru ? Bo nie zrozumiałem :kox:

---------- Post dopisany at 21:38 ---------- Poprzedni post napisany at 21:33 ----------

Tak czy siak takie tematy jak ten nie powinny juz być zakładane tylko od razu kasowane

Proszę gotowiec jak w mordę strzelił , po przeczytaniu tego nie powinieneś juz mieć żadnego pytania

http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-131/zamiana-licznika-pol-fis-pelny-fis-ostatnim-lifcie-pelna-opcja-281792/

Opublikowano
Proszę gotowiec jak w mordę strzelił , po przeczytaniu tego nie powinieneś juz mieć żadnego pytania [..]

Poradnik pobrany już dawno, przeczytany ze zrozumieniem :kawa: tylko z tego gotowca części nie pobiorę.. muszę je najpierw kupić, aby miec z czym zabrać się za montaż :facepalm:

Czasami potrafisz pomóc, ale czasami wypowiadasz się tam gdzie nie trzeba, nie wiesz o co chodzi to nie pisz nie potrzebnie i nie nabijaj sobie postów...

Mianowicie chodziło o ten pin, NR katalogowy 000 979 133 E - koszt w ASO 12zł

datb.jpg

Opublikowano

w większości elektronicznych sklepów taki piny dostanie co kilkanaście groszy za szt.

w ajm'ie zapewne będziesz maił już pociągniete wiązki od ecu. temp. oleju itp.

robiłem to w 2 ajm+ swój i w każdym były wiązki.

trzeba było jedynie pociągnąc kable do manetki i rozdzielić drzwi. ewentyualnie uciszyć poziom płynu i spalone żarówki jak nie ma tych układów w aucie.

w większości elektronicznych sklepów taki piny dostanie co kilkanaście groszy za szt.

Opublikowano

No właśnie widzisz napisałem jakiego nr no bo po kij nr pinu skoro to zwykle piny komputerowe tak jak napisał Gwerty za klikanascie groszy, ale chciałeś być mądrzejszy i zapłaciłeś 12 zł :banan::grin:

Tylko nie wiem po co

A skoro przeczytałeś juz dawno a mimo to szuklas nr pinu tzn ze Ty nie wiesz o co chodzi

w każdym polifcie gdzie był 1/2 fis jest ten wielki przywilej ze 99 % druciarstwa i czujników jest w aucie jak pod Full fis

A jeśli szuklaes tego pinu zapewne zeby dołożyć do kostki fis manetki wystrczylo ja otworzyć i zobaczyć ze to zwykły pin jak w pospolitych samochodowych kościach i nie płacić 12 zł i specjalnie po nie iść do aso , dziwie się ze mieli na stanie