Marek2901 Opublikowano 7 Września 2013 Opublikowano 7 Września 2013 Witam wszystkich. Mam pytanie. Zdemontowałem fabrycznie montowany uchwyt na telefon ale jest problem,ponieważ po zdemontowaniu pozostały dwa duże kwadratowe otwory. Czy są na to jakieś zaślepki??? Czym to można zamaskować? Pomóżcie:cry::cry:
ksiu85 Opublikowano 7 Września 2013 Opublikowano 7 Września 2013 Tylko wymiana srodkowego tunela pomoze!!!:kwasny: niema zadnych zaslepek jak juz to mozesz jeszcze cos sam pokombinowac:decayed:
tomcrack27 Opublikowano 7 Września 2013 Opublikowano 7 Września 2013 ale i tak bedzie wygladalo jak kupa wiec tak jak kolega pisze wymiana tunela.ja tak zrobile:wink:
Marek2901 Opublikowano 7 Września 2013 Autor Opublikowano 7 Września 2013 Gdzie mogę kupić taki tunel,ile kosztuje i czy samemu można go wymienić???
tomcrack27 Opublikowano 7 Września 2013 Opublikowano 7 Września 2013 zagadaj do kolegi siemian mysle ze on cos tam ma.cene tez ci dobra da.oczywiscie ze mozna to samemu wymienic.nie jest to az tak skomplikowane
Andrzej07 Opublikowano 7 Września 2013 Opublikowano 7 Września 2013 Kupić możesz oczywiście w salonie:naughty: a tak na serio alledrogo , ebay, dział sprzedam:wink: i spokojnie dasz rade zmienić sam
POWER-KRIS Opublikowano 7 Września 2013 Opublikowano 7 Września 2013 Ja w jednym otworku zamontowałem uchwyt gruchy CB i jest w miarę. Sony Xperia Tapatalk 4.
Majkel Opublikowano 8 Września 2013 Opublikowano 8 Września 2013 Panie... ale chyba działy pomyliłeś z tym pytaniem
Rekomendowane odpowiedzi