kubakas Opublikowano 8 Września 2013 Opublikowano 8 Września 2013 Jest to mój pierwszy post na forum także Witam serdecznie. Jeśli jest to zły dział to proszę o przeniesienie. Mój problem polega na tym ze muszę kupić pas przednie do 1.8T BFB pod wiatrak i żaluzje.Znalazłem takowy ale do cabrio i teraz pytanie czy bedzie on pasowal ? Z góry dziękuje.
greg2505 Opublikowano 9 Września 2013 Opublikowano 9 Września 2013 nie pasuje, szukaj od 1.8t lub 1.9 tdi inne nie podejdą, oczywiście od b6 bo od b7 jest inny,pas przedni to jedno ,a witrak z żaluzjami to odzielny element
kubakas Opublikowano 9 Września 2013 Autor Opublikowano 9 Września 2013 Dzieki za pomoc. Z tego co sie zorientowalem to wystepuja dwa rodzaje, jeden pod dwa wiatraki i drugi wiatrak z zaluzja. Mam rozumiec ze pierwsza opcja tez podejdzie? wstraczy przelozyc obudowe wiatraka ? Sorki za brak polskich znakow.
greg2505 Opublikowano 9 Września 2013 Opublikowano 9 Września 2013 Jest 3 opcja wiatrak i wisco ,obudowa raczej ci nie podejdzie, lepiej szukaj takiej jaką masz
Rekomendowane odpowiedzi