matys_ml Opublikowano 9 Września 2013 Opublikowano 9 Września 2013 mam problem z pokrętłem menu miedzy fotelami. czasami działa bez zarzutu, a innym razem przy kręceniu w jedną lub drugą stronę przeskakuje tam i z powrotem tylko miedzy dwoma linijkami, nie da się zejść niżej. Czy to da się jakoś rozebrać i wyczyścić czy jest to problem z elektroniką.
Fido Opublikowano 10 Września 2013 Opublikowano 10 Września 2013 Można spróbować rozebrać tylko nie wiem czy to pomoże. Zapewne potencjometr jest już zużyty. Na aledrogo jest dostępny taki panel sterowania. Panel sterowania nawigacji NAVI - Audi A4, B6,B7 (3534608522) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
staaudi Opublikowano 10 Września 2013 Opublikowano 10 Września 2013 Na naszym forum ostatnio był do wzięcia za 30 zł, wystarczy poszperać.
matys_ml Opublikowano 10 Września 2013 Autor Opublikowano 10 Września 2013 mam RNS-E więc ten panel jest inny. ma tylko przycisk Menu. takiego właśnie nie ma.
Fido Opublikowano 10 Września 2013 Opublikowano 10 Września 2013 mam RNS-E Takie rzeczy pisze się w pierwszym poście kolego.
Rekomendowane odpowiedzi