Skocz do zawartości
IGNOROWANY

tylny podłokietnik z uchwytem na kubki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie czy da rade dołożyć uchwyt na kubki do wersji bez uchwytu?

Opublikowano

Z tego co się orientowałem to trzeba wymontować cały podłokietnik, rozkręcić go na drobne i przełożyć środek z innego gdzie jest McDonald's, ale myślę że łatwiejsza opcja to przełożyć cały podłokietnik.

Opublikowano

nie założysz samego uchwytu :wink:, szukaj całego podłokietnika a zmiana to kilka minut:decayed:

---------- Post dopisany at 20:34 ---------- Poprzedni post napisany at 20:31 ----------

Z tego co się orientowałem to trzeba wymontować cały podłokietnik, rozkręcić go na drobne i przełożyć środek z innego gdzie jest McDonald's, ale myślę że łatwiejsza opcja to przełożyć cały podłokietnik.

podłokietniki różnią się budową,jedynie klapa jest taka sama:wink:

Opublikowano

nie chce zakładać nowego tematu więc zapytam jeszcze o podświetlenie popielniczki przedniej, są tam dwie diody podświetlające czy jedna? U mnie słabo świeci i nie wiem czy się jedna dioda przepaliła czy tak ma być.

Opublikowano

kolego szukaj podłokietnika w obojętnie jakim kolorze może być nawet bez klapy,bo da się to ogarnąć :wink:

u siebie zmieniałem samemu obicie bo wpadł mi w ręce w innym kolorze i bez klapy za pare złotych:decayed:

pracy z tym jest na około 2h a całość się rozkłada na części pierwszę

---------- Post dopisany at 20:44 ---------- Poprzedni post napisany at 20:43 ----------

nie chce zakładać nowego tematu więc zapytam jeszcze o podświetlenie popielniczki przedniej, są tam dwie diody podświetlające czy jedna? U mnie słabo świeci i nie wiem czy się jedna dioda przepaliła czy tak ma być.

jest jedna:decayed:

---------- Post dopisany at 21:08 ---------- Poprzedni post napisany at 20:44 ----------

http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-73/b6-awx-niebieski-bandyta-uk-work-in-progressss-228638/index2.html

tu w wątku masz podłokietnik w częściach post#38:wink:

Opublikowano

dzieki[up]