Dżordż Opublikowano 17 Września 2013 Opublikowano 17 Września 2013 Tak jak w tytule, chciałbym poznać wasze opinie na temat felg DARE- replik bbs'ów i innych firm. Jest tego pełno na allegro i nawet w przyzwoitej cenie. Ale co to warte? I czy nie kwas zakładać takie podróbki do auta?
szafa Opublikowano 17 Września 2013 Opublikowano 17 Września 2013 Felgi jak każde inne, znajomy ma u siebie podjebke BBS RS, wyglądają na solidne i jak narazie sobie chwali:wink: Z drugiej strony jak ktos nie uważa to i orginały połamie, ewentualnie pokrzywi:facepalm:
enzo83 Opublikowano 17 Września 2013 Opublikowano 17 Września 2013 Mnie osobiście podobają się Dare LM(podjebki BBS LM).Na allegro 18" 8j i 9j coś koło 2200PLN.Rozmawiałem z kilkoma gośćmi na temat jakości i żaden nie narzekał.Jeden miał 19" przy BMW M3 e46 i również nie narzekał,a widziałem co wyprawiał na parkingu i nie był to powolny objazd:)
Dżordż Opublikowano 18 Września 2013 Autor Opublikowano 18 Września 2013 hm no to można by się nad nimi zastanowić
Rekomendowane odpowiedzi