arkady89 Opublikowano 19 Września 2013 Opublikowano 19 Września 2013 Witam wszystkich co sądzicie o takim silniku audi 1.8 T o oznaczeniu BEX. Skrzynia 6 biegowa. Nadaje się pod instalacje lpg?
Tabasko Opublikowano 19 Września 2013 Opublikowano 19 Września 2013 Kazde 1.8 t nadaje sie do lpg pod warunkiem ze instalacja jest dobra i ogarnia ja kots kto sie zna na robocie.
predki74 Opublikowano 19 Września 2013 Opublikowano 19 Września 2013 Potwierdzam jak wyżej kolega napisał ,nie oszczedzać na podzespołach, zawór we wlewie i dobrze wystrojona instalacja .
Łęga Opublikowano 19 Września 2013 Opublikowano 19 Września 2013 podobno jest dla tego auta stworzona , miałem zakładać droższą obliczyłem, że po przejechaniu 12tys mi sie zwroci, przejechałem już 6 bez niej i pluje sobie w brode...
kuba9001 Opublikowano 20 Września 2013 Opublikowano 20 Września 2013 nadaje się sam mam u siebie w BEXie przejechałem już ok 30 tys i wszystko jak należy tylko pamiętaj nie oszczędzaj na instalacji załóż dobra a bd się cieszył
Rekomendowane odpowiedzi