kargoolek Opublikowano 19 Września 2013 Opublikowano 19 Września 2013 witam zonka rozbila mi autko( wbila sie pod GALAXY) poszla maska ,zderzak blotniki pas przedni itp. a pytank brzmi tak. Czy czesci od modelu z 99 pasuja na uchwytach i nie tylko do audi z listopada 97 a jezeli nie, to czy duzo bedzie przerobek?.>
OLI_B5 Opublikowano 19 Września 2013 Opublikowano 19 Września 2013 Pasować pasuje tylko na poliftowym błotniku jest szeroka listwa i maska nie ma sprysków
kargoolek Opublikowano 19 Września 2013 Autor Opublikowano 19 Września 2013 listwe mozna wymienic. a po lifcie gdzie sa spryskiwacze i czy mozna je jakos przerobic czy trzeba bedzie cale podszybie wymienic?
davidoff82 Opublikowano 19 Września 2013 Opublikowano 19 Września 2013 one są na masce ale od spodu (od strony podszybia)
kargoolek Opublikowano 19 Września 2013 Autor Opublikowano 19 Września 2013 czyli wymiana podszybia nie wchodzi w rachube? a teraz jeszcze jedno pytanie. czy pas przedni ma jakies znacze nie od pojemnosci silnika czy tez sa wszystkie jednakowe..?
MATIUS Opublikowano 19 Września 2013 Opublikowano 19 Września 2013 pasy przednie różnią się z tego co wiem inny pas mają vałki a inne 4 cylidnrowe
SWARSZCZYK Opublikowano 21 Września 2013 Opublikowano 21 Września 2013 Na 100% jest inny zamek w pasie przednim do pokrywy silnika tak że jak kupujesz pas przedni to nie zapomnij o zamku wymieniałem pas u siebie z 98r na 99r i są inne zamki
Rekomendowane odpowiedzi