Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

silnik nie che odpalić

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a widzisz a ja znowu wiem ze sa mocniejsze:d teraz siedze w dojczach i wlasnie na warsztacie stoja dwie a6 na taile i silniki 4.2 ;p heh moze wsadze:D zamiast 2.6;p

Opublikowano

no tak. co prawda jutro autoodbieram i zakup ecu okazał sie niepotrzebny jak sieokazuje. mechanik wyciagnal przepustnice i jest to jakas hybryda i elektronicznie i mechanicznie czyli jest krokowy i elektronika ale dał bym sobie reke uciac ze jak ja montowałem to krokowca nie widzialem :/ cóż okaże sie jutro. jako że te ecu sa wadliwe to swiezo zakupiony bedzie czekal na lepsze czasy...

Dawid jako ze diesla nigdy nie mialem to chcialbym a8 z 3.3 tdi ale jakos V8 bardziej mniekreci 4.2 w a8 :D

Opublikowano

Czyli nie masz w ogóle linki gazu?

Opublikowano

własnie mam linke mam krokowca ( jak sie dzis okazało ) i mam elektronike w przepustnicy .... zglupiałem do reszty :/ co prawda przepustnica jest z A6 ale brałem po numerach dawno temu

Opublikowano

Chodzi Ci może o taką szeroką wtyczkę od strony ściany grodziowej z 10cm pod otworami przepustnicy? Jak tak, to tez to mam ;) to norma ;)

przepustnica%20audi%20a4%202.6%20493.JPG

Edytowane przez peacenotwar

Opublikowano

no chyba o to wlasnie chodzi

Opublikowano

elektronika to tps czujnik polozenia przepustnicy ;) kazdy ma w 2.6

jesli automat to mozesz cos miec dolozone ale tak to to samo jest

Opublikowano

http://photos03.istore.pl/42628/photos/big/34072234.jpg

dokladnie to wymienił mech. wiec chyba krokowy. jego elektronika sie porobiła. dzis machnąłem 250 km wiec jeszcze troche i sie pewnie przepustnica ustawi ale trzyma równo 1000rpm

Opublikowano

hmmm nie wiem w sumie jak przepustnica nie jest elektroniczna to jak ma sie ustawic:) tps jest w wiekszosci aut ale przepustnica dalej na linke wiec jest hm pol elektroniczna wiec tylko to ze np jak reka sprawdz dasz na gaz na przepustnicy to w tps (tam gdzie wpieta wtyczka jest powinnno byc slychac cyk bez opoznienia . wez jeszcze na boku przepustnicy jest bolec podcisnienia do dolotu powietrza od filtra wez zdejmij wezyk i zaslep go zobaczysz elefekty