krisek Opublikowano 21 Września 2013 Opublikowano 21 Września 2013 Witam, W mojej A4 usłyszałem dziś dziwne dźwięki dochodzące spod maski - coś jakby chrobotanie, ocieranie czegoś o coś. Trudno mi dokładnie ocenić skąd dochodzą jednak bardziej wyraźnie słychać je po lewej stronie silnika (stojąc przodem do samochodu). Dołączam filmik z dźwiękiem do posłuchania: 1.9TDI AWX 130KM Audi A4 - dziwny dźwięk - YouTube Samochód normalnie jeździ, przyspiesza itd. Jeśli ktoś spotkał się z podobnym problemem proszę o porady co to może być.
dk21 Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 a nic w niej ostatnio nie robileś albo nie wymieniałes?
Maestro_86 Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 Dolot ściągasz wirnik w łapy i sprawdź czy nie ma luzów poprzeczny minimalnie wyczuwalny jest oki ale wzdłużnego nie powinno być.
Marcino87 Opublikowano 8 Października 2013 Opublikowano 8 Października 2013 w środku auta jest to słychać ? za jakiś czas ustępuje ? tylko jak są chłodne dni takie coś masz ?
elmer80 Opublikowano 16 Października 2013 Opublikowano 16 Października 2013 Odepnij podciśnienie od egr i turbo albo kompresor klimy a konkretnie sprzegielko. Włącz wyłącz klime i sluchaj. wysłane z Commodore 64
Rekomendowane odpowiedzi