Aron21 Opublikowano 23 Września 2013 Opublikowano 23 Września 2013 Jak w Temacie jaki jest nr tych gum bo chętnie bym zadzwonił po nie do serwisu a nie wiem jakie mają oznaczenie a w etce nie mogę ich znaleźć :/ IFInterface Nie ma tutaj w dziale nadwozia (podszybia) A cieknie mi woda do samochodu i zakładam że to przez nie bo są dziurawe mimo że dziura jest przelotowa przez ściankę grodziową .
powaguspisz Opublikowano 25 Września 2013 Opublikowano 25 Września 2013 No to może to ci pomoże również może cieknąć CI przed odpływu które mogą być pozatykane, wyjmij akumulator i posprawdzaj tam się znajdują.
Aron21 Opublikowano 30 Września 2013 Autor Opublikowano 30 Września 2013 Niestety nie mam szyberdachu Nr gum już znalazłem i jedną niestety wymieniłem gdyż 2 co siedzi za serwem to żeby ją wymienić trzeba odkręcić wąż hamulcowy . A najlepsze jest to że cieknie w środku nad kolumną kierownicy niestety nie widzę skąd bo jest wykładzina i bym musiał całą elektryke rozczepić żeby ją wyciągnąć ;/
Rekomendowane odpowiedzi