Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Podświetlenie bagażnika nie działa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!! (Audi A4- 1995, 1,8)

Mam w bagażniku dwie lampki jedną na boku (po stronie kierowcy) a druga na suficie :)bagażnika, ale obie się nie palą :( Nie wiem dlaczego - macie jakieś sugestie?? A noże gdzieś się włącza?? (nie działają po otwarciu bagażnika, ani po włączeniu światełka w kabinie. Może jest jakieś miejsce, gdzie przecierają się kable??

Opublikowano

wylacznik jest w zamku klapy :wink:

Opublikowano

Sprawdź najpierw żarówki........

Opublikowano
  • Autor

To mam do sprawdzenia włącznik w zamku i kabelki przy zawiasie klapy. Żarówki są dobre.

Nie zauważyłem w zamku włącznika - za słabo się przyglądałem :oops:

Opublikowano
wylacznik jest w zamku klapy :wink:

Wydaje mi się , że nie jest w zamku , bo jak przymkniesz klape troche bardziej to światło gaśnie ........tak jak w lodówce :lol::lol:

Opublikowano

włącznik jest w samej klapie, takie małe plastykowe pudełeczko z kulką w środku, i jak sie otworzy klape to ta kuleczka tam sobie przeleci i zewrze obwód i światełko sie świeci, a dlaczego nieświeci u kolegi?? bezpiecznik, może brak żarówek, może być kabelek w klapie złamany, trzeba szukać,próbówka i naprzód, lampki świecą się bez względu czy sa włączone światła czy nie

Opublikowano
  • Autor
:) rozkręciłem tapicerke na klapie, odnalazłem włącznik z kulką, rozebrałem, przeczyściłem i działa. :) dzięki za porady i informacje.
  • 3 lata później...
Opublikowano

Witam. Podłącze się pod temat, sprawdziłem wszystko,zarówki,bezpieczniki,kable i szukałem tego mikrowłącznika, niestety go nie znalazłem, zdjąłem tapicerke z klapy bagażnika i widziałem tam tylko mechanizm od otwierania zamka centralnego. Poszperałem tam, sprawdziłem ten mechanizm otwierania i nic. Sprawdziłem też dodatkową mase i też nic. Nie mam pojęcia gdzie leży problem. Czy jest taka możliwość,ze ja nie mam tego mikrowłącznika?? Bo go nie znalazłem, dodam ze mam sedana z 97roku,[br]Dopisany: 21 Październik 2009, 15:22_________________________________________________znalazłem ten mikrowłącznik w zamku,nie bylo kulki, wsadziłem, popatrzyłem te cięgła co tam sa, przyginałem odginałemi sprawdzalem czy wszystko dziala...niestety...nic nie działa :/ jest tak jak było :wallbash: i juz nie wiem gdzie mam tego szukać:/ <hepl>