witek1234 Opublikowano 24 Września 2013 Opublikowano 24 Września 2013 witam zakupiłem a4b6 i mam komunikat tak jak poniżej podejżewam ze to od poziomowania. Jak mam sie za to zabrać i od czego zacząć zeby to naprawić \
wrclaguna Opublikowano 24 Września 2013 Opublikowano 24 Września 2013 Podepnij kompa i sprawdz błedy Albo czujnik ktoryś niedomaga lub nastawy podstawowe trzeba zrobić
Marcin6 Opublikowano 24 Września 2013 Opublikowano 24 Września 2013 Jak masz vaga to podejpnij i zczytaj błędy - powinno dać odpowiedź który czujnik albo inny element jest uszkodzony:wink:
witek1234 Opublikowano 24 Września 2013 Autor Opublikowano 24 Września 2013 tak zrobie napisze błędy i bedziemy dumać dopiero dzisiaj rano zjechałem ---------- Post dopisany at 20:47 ---------- Poprzedni post napisany at 14:11 ---------- problem opanowany przedni czujnik jeden kabel obsniedział , juz błędu nie ma ale jest następny jak otwieram drzwi pasarzera z przodu lamlka duza sie nie zapala i w drzwiach tez a na fisie pokazuje moze to być krańcówka ?
Rekomendowane odpowiedzi