Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Wycena mojego A4 Avant po tuningu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam posiadam samochód który chciałbym sprzedać, samochód był dotychczas zarejstrowany w szwajcarii i tutaj tez jezdzil po drogach. jednakze wlasnie jedzie do polski i tam zostanie sprzedany. Z racji tego ze pamiętam o tym forum chciałem zapytać czy moglibyście państwo pomóc mi w wycenie mojego samochodu , ponieważ nie jest to łatwa sprawa.

Samochód to seryjna A4 Avant z 2002 roku , z silnikiem 1,8turbo o mocy 163KM , jednakże samochód pojechał do firmy SPORTEC w szwajcarii która go lekko poprawiła tzn : Alufelgi 18" sportec , wzrosła moc do 195KM , oraz zostaly zaintealowane pakiety S4 ( samochód wygląda jak s4 )

dla sprostowanie gdyby ktoś nie znał firmy : http://www.sportec.ch/ ( zajmują sie tuningowaniem głównie porsche)

samochód posiada swiatła ksenonowe , zimowe alufelgi 16" wraz z oponami , tempomat , nawigację oryginalną

jego przebieg to 186tys udokumentowane na wszystkich rachunkach oraz prowadzonej ksiazce serwisowej audi.

moje pytanie to ile mozna za takie auto sobie zazyczyc. Po pierwsze nie mieszkam w polsce , po drugie nawet tam mnie niema jedynie mój brat który jest tam z samochodem i będzie starał się sprzedać.

samochód chodzi bardzo ładnie jednakże posiada wadę sonda lambda do wymiany ... prawdpodobnie brat podjedzie do serwisu i wymienimy tę usterkę . pozatym wszystko powinno byc okej .

igsx.th.jpg

9mlc.th.jpg

v1xb.th.jpg

4tfs.th.jpg

6u21.th.jpg

5qhw.th.jpg

xfzw.th.jpg

pozdrawiam i czekam na panstwa opinię ;)

Opublikowano
A z której strony to auto wygląda jak S4? :decayed: Z zewnątrz zwykła B6 ze zmienioną dokładką z przodu i felgami :whistling:

Polecam lekturę http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-252/s4-b6-bodykit-spis-numerow-czesci-88240/

W dodatku źle spasowana.... :facepalm:

17-19tysi chyba

Opublikowano

dziękuje za konkretne odpowiedzi , liczę na jeszcze kilka. dobrze więc ze tu zapytałem . widzę ze nie zgadza się wszystko co myslalem ze wiem ;)

Opublikowano
A z której strony to auto wygląda jak S4? :decayed: Z zewnątrz zwykła B6 ze zmienioną dokładką z przodu i felgami :whistling:

Polecam lekturę http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-252/s4-b6-bodykit-spis-numerow-czesci-88240/

W dodatku źle spasowana.... :facepalm:

17-19tysi chyba

Jesli chodzi o przednia dokładkę to jest ona doklejana na zderzak :wink: ......... i tak to niestety wygląda

Opublikowano

no trudno , mimo wszystko wciąż czekam na kolejne wyceny , chyba ze wszyscy jednomyslnie stawiają ten samochód w przedziale 17-19tys . pozdrawiam

Opublikowano

Daj fotki srodka :wink: Opisz dokładnie wyposazenie

Opublikowano

niestety samochód jedzie własnie do polski , bądź już w niej jest a to są jedyne jakie zrobiłem . opisze możliwie szczegółowo :

fotele jakby pół elektryczne , czyli cos tam od kregoslupa jest elektryczne , reszta manualna . tapicerka nie zuzyta przynajmnniej na taka nie wyglada

zmieniarka płyt w schowku pasazera.

nawigacja w radiu becker ( strzałka pokazuje droga , standard na tamte czasy )

tempomat

manualna skrzynia 5 biegowa

klimatronik

swiatla ksenonowe

komplet felg 18 cali z oponami letnimi oraz oryginalen felgi audi 5 ramienne z oponami zimowymi .

zwiekszona moc do 195km przez co auto bardzo fajnie jezdzi i ładnie brzmi

spalanie na poziomie 8-10 litrow , chyba ze ktos jedzie agresywnie to wtedy wzrasta

no i to chyba wszystko co pamietam

pozdrawiam

Radosław

Opublikowano

B6 (2000-2004) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.[13][3]=3&a_enum[16][1]=1&a_enum[199][2]=2&a_text_i[1][0]=2002&a_text_i[1][1]=2002&a_text_i_enabled[1][0]=1&counters=1&order=p

Wklej całość do przeglądarki, rocznik 2002, benzyna, kombi i widzisz po ile chodzą

Opublikowano

Wstaw lepsze zdjęcia + zdjęcia środka i napisz jakie ma wyposażenie :hi:

Opublikowano

A więc to tak teraz omija się limity w giełdzie :whistling::polew: