zgredek27 Opublikowano 27 Września 2013 Opublikowano 27 Września 2013 Witajcie, temat dla mnie parodia-jak na rocznik auta (2000 FL), zakupiłem kolejne B5 w którym brak regulacji wysokości świateł (nie ma ksenonu ani żyroskopów na wahaczach). Spotkałem się już z tym motywem, po kodach wyposażenia wypluwa brak regulacji...PYTANIE: Jak to dorezać, dużo roboty? Ew. jakiś namiar na stronę gdzie jest coś opisane. Pzdr
koszykbb Opublikowano 27 Września 2013 Opublikowano 27 Września 2013 Mam chyba ten sam problem. Nijak nie mogę znaleźć regulacji świateł a automatycznie też się nie ustawia. Chętnie poczytam jak sobie z tym poradzić.
zgredek27 Opublikowano 29 Września 2013 Autor Opublikowano 29 Września 2013 No niestety, potrafili na tym przyoszczędzić... też ciężko mi było w to uwierzyć :| Ma ktoś jakieś pomocne materiały?
koszykbb Opublikowano 2 Października 2013 Opublikowano 2 Października 2013 Tez chętnie dowiem sie jak to zrobić bo mam spryski i jezdze na xenonie, w razie kontroli chcialbym mieć chociaz fake poziomowanie (widzialem gdzieś na forum) a tego bez elektrycznych silniczków nie zrobie:/ Tapnięte z Lumii 820
Rekomendowane odpowiedzi