Skocz do zawartości
IGNOROWANY

przekaznik abs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie mam pytanie o przekaznik abs a mianowicie zaczal mi sam z siebie migac na blacie abs i wykrzyknik no to ja nic innego i komputer podlaczam z myslą że jakiś czujnik uwalony a tam że przekaźnik abs numer sto ileś i teraz nie wiem nawet gdzie go szukać, ma ktos jakis pomysł jak to ogarnąć?

---------- Post dopisany 29-09-2013 at 19:13 ---------- Poprzedni post napisany 28-09-2013 at 17:48 ----------

Ktos pomoze????

Opublikowano

najpierw wrzuc scan z VAG-a

Opublikowano

no własnie musze ogarnać mojego kompa i wtedy podłacze bo nabylem nowego lapka, a wtedy to tak na szybko ziomek podlaczyl mi kompa i wskoczyl blad przekaznika od abs numer sto ileś

Opublikowano
:facepalm:
Opublikowano

oj czemu tak

Opublikowano

dawaj dokładny nr błedu, moze sie okazac ze to nie przekaznik tylko cos z kablami

Opublikowano

ok ale niestety jutro bo musze ogarnac jakiegos polskiego vaga albo cuś :) jakbyś sie nie obrazil to ci napriva jutro podeśle z wieczorkabo z tego co ziomki ze spotow mowią to jesteś najlepszy w te klocki

Opublikowano

wrzucaj wrzucaj

Opublikowano

302 przekaznik elektrozawowru abs-j106 takie cuś mi wyskoczylo

---------- Post dopisany at 19:44 ---------- Poprzedni post napisany at 19:21 ----------

dodam że mam pompe abs bez integrowanego sterowniczka tylko mam pod kanapą, z tego co mi wlatuje do glowy to bedzie jego wiena, czy sie myle?

---------- Post dopisany 01-10-2013 at 18:35 ---------- Poprzedni post napisany 30-09-2013 at 19:44 ----------

bezpieczniki oczywiscie tez sprawdzilem. Ktoś podpowie?