Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Ra4al'owe Audi A4 B6 QUATTRO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Myślałem, lecz w poprzednim aucie miałem i przyznam, że nocą na ciasnych parkingach to jest tragedia, lecz może na wiosnę przyciemnię ;).

Opublikowano

Powiem ci ze mam ori ciemne szyby I nie ma tragedi ale nie wiem jaki procent przepustowosci swiatla maja jak kasa przyplynie to przyciemnie jeszcze przednie boczne powodzenia w dalszych modach :)

Opublikowano

Audi piękne i co ważne z mojej okolicy :D

Mieszkam 7KM od Praszki a jeszcze nie widziałem Twojego Audi, chyba ze nie jezdzi w Praszce heh :D

Opublikowano
  • Autor

W Praszce bardzo dużo jeżdzone nią, ostatnimi czasy dużo stoina parkingu pod basenem z powodu remontów na podwórzu ;).

Co do stwierdzenia iż piękna, to niestety, ale jeszcze jej troszku brakuje do tego :P.

Opublikowano

To musiałem nie zwrócić uwagi, teraz bede jej wypatrywał heh :D

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano
  • Autor

Pełna gleba już jest :D Teraz porazamówić dystanse i jazda.

ef23b6ff7c4ab8a7.jpg

0ef3da4fce74f0d5gen.jpg

Prześwit ~4cm :kox:

94423beb6fd59e4f.jpg

Żeby nie było, że nic się nie dzieje, to zapodam małe spyphoto

c79908361622f4c1.jpg

Wkrótce będzie jeszcze niżej oraz zrobię jakąś porzędniejszą sesję ;).

Opublikowano

Zaje***** furka :) Fele konkret! Powodzenia w kolejnych modach :)

Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka

• 4 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Niestety, lecz ostatnio Audi miało w sumie niewielką kolizję, uszkodzony został prawy przód z Sharpie które robiłem, uszkodzone elementy zostały wymienione i jednocześnie postanowiłem lekko zmodyfikować koncepcję samochodu.

Obecnie wygląda następująco:

vacmjnit.jpg

Kolizja odbiła się trwałym uszczerbkiem na aucie, po niej okazało się iż przód jest przesunięty o 8mm w lewą stronę co uniemożliwia idealne spasowanie maski :/. Szczęśliwie po pomiarach i badaniach okazało się iż geometria oraz podłużnice nie są przestawione.

Przerobiłem także automatyczne światła które za dnia zapalają same halogeny [bez pozycyjnych] jako dzienne, a po zmroku automatycznie przełącza na mijania. Jeszcze w tym tygodniu mam plan na przerobienie ich na LED'owe własnego wykonania.

Wpadł też w pełni przelotowy wydech na bazie oryginału z 2.5tdi, oraz napisałem poprawkę programu :)

Jeżeli nie znajdę jakiejś taniej dokładki przedniej s-line to w tym miesiącu wpada blenda tylnego zderzaka z B7 i końcówki 100mm ;)

Opublikowano

Do tej tylnej dokladki z B7 daj 90mm, wedlug mnie lepiej to bedzie sie prezentowalo. :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Małe spyphoto ze świątecznego rezania ? Prawdopodobnie pierwszy taki zderzak na świecie xD

b6c8ae9e665753b5.jpg

Edytowane przez Ra4al

Opublikowano

ciekawie to wygląda zrób zdjęcie przodem,fajne audi

Opublikowano
  • Autor

66198c1602e5a18d.jpg

Po Nowym Roku będę go malował. Muszę jeszcze przerobić mocowanie halogenów tak aby pasowały pod S-line'owskie kratki z B7 i jakąś środkową kratkę dorezać :)

Opublikowano

Pierwszy raz widze tak "wyrezany" zderzak, ale podoba mi się to, bedzie unikat!:)

Opublikowano

Bardzo Ciekawie to wygląda!! fura ma coś w sobie zawsze to coś innego niż reszta :) będę tu zaglądał :thumbup1:

Opublikowano

siemka modzik super poprawia wyglad samochodu, ciekawi mnie koncowy efekt ktory napewno zrobi wrażenie pozdrawiam i powodzenia

Opublikowano

pięknie jeszcze tylko kratki do niego wrzuć

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

No i dokładka w kolorze:

3qbkjd4n.jpg

Teraz czas na jakieś kratki, zastanawia mnie czy środkowa z A6 C5 po liftingu będzie pasować...

Mniej więcej teraz tak parchatek :kox: wygląda :lol: : c92f6d41d1fed2f0med.jpg

Opublikowano

Ładnie się prezentuje :thumbup1: tylko ten parujący reflektor psuje efekt :kwasny:

Opublikowano

Calkiem calkiem, no i du peczka lux wyglada z tą dokladką i koncowkami. :) wkoncu 90 czy 100mm ? Sam montowales tylną dokładkę?

Opublikowano
  • Autor

Z reflektorami walczę, na razie chyba zacząłem wygrywać :banan:

Końcówki 90, montowałem sam,nie jest to takie trudne ;)