Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Mój Avancik :D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam:). Chciałem się Wam pochwalić swoim nabytkiem:) Po wielu miesiącach wyrzeczeń i oszczędzania spełniłem swoje marzenie. Kupiłem A4 b5 Avant 1.9 TDI (110km) Quattro :) Póki co w serii ale już na wiosnę planuję pierwsze mody. Na początku chciałbym je troszkę niżej usadzić i kupić nowe aluski (17") i wiele, wiele innych modów:) Narazie czeka mnie inny wydatek w postaci garażu, żeby Kochana nie stała pod chmurką:) Gdyby ktoś miał jakieś ciekawe propozycje, to pisać:)

Audi.jpg ,1524928_445773898857531_748685404_n.jpg600665_445771232191131_565264073_n.jpg

Aluski już zakupione:wink: S-line 17" Niestety kupiłem bez dekli:kwasny:. Poprzedniemu właścicielowi ktoś je gwizdną:kwasny:1526166_450250671743187_438009444_n.jpg. Ma ktoś z Was może takie? ODKUPIĘ:)

Póki co wiele nie zostało zmienione. Jedynie ramki na stickerbomb

Do zmiany:

-zawias-30mm----------->JEST :naughty:

-dokładki zderzaków i relingi dachowe w folię a'la carbon

-lamy tył CRYSTAL RED SMOKE

-wymiana żarówek wewnątrz na LED-y

-chip tuning

-przyciemnienie szyb

-folia do zmiany koloru halogenów na żółty retro----------->zrobione:naughty:

Dekielki już przyszły:naughty:. Używki, ale w bardzo ładnym stanie:wink:

s://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1.0-9/1964885_485642061537381_1839407524_n.jpg Tu już po założeniu sprężyn Eibach -30mm :rolleyes:

Niebawem dodam fotki z aktualnym wyglądem Mojej Miłości :wink:

Opublikowano

Więcej zdj prosimy :wink:

Opublikowano

Bardzo dobra baza do modów za sprawą Q:wink:

zrób mu program, bo Quattro 110 to muł błotny:whistling:

Opublikowano
  • Autor

Kolego program napewno będzie. Muszę tylko znaleźć namiar na dobrego fachowca z krk i okolic. Słuchy mnie doszły że taki programik 1500zł bez hamowni. Nie wiecie ile zzzz?

Opublikowano
Kolego program napewno będzie. Muszę tylko znaleźć namiar na dobrego fachowca z krk i okolic. Słuchy mnie doszły że taki programik 1500zł bez hamowni. Nie wiecie ile zzzz?

jedź do spankiego(piaseczno) od nas z forum, za 3x mniej pewnie zrobisz:wink: a będzie bardzo dobry soft

Opublikowano
  • Autor

A do ilu mógłbym podnieść bez obaw o żywotność silnika? Chce parę lat tym autem jeździć (dopóki Audi nie wypuści jakiegoś vana :D)

Opublikowano

bezpiecznie bez zmiany turba itp koło 140km ale to też zależy od stanu silnika ;)

Opublikowano
  • Autor

140 koników na pewien czas wystarczy :)

Opublikowano

no właśnie na pewien czas... Baza ładna, kozica jak moja i tez bez chromów w szybach i na relingach, ale z tego też da się wycisnąć kosę ;)

Opublikowano
  • Autor

A co musiałbym zmienić żeby wycisnąć tak z 160-180km? I jaki byłby koszt takiej operacji? Czy w jakiś znaczny sposób wpłynie to na żywotność silnika i napędu?

Opublikowano

180km w AFNie to jakies 5-6koła, a żywotnosc taka sama jak nie bedziesz latałciagle z pedałem w podłodze, ponieważ osprzęt montujesz mocneijszy niz obecny, a słupek wytrzyma:wink:

Opublikowano
  • Autor

Dzięki chłopaki za info:). Sorry że takie banalne pytania zadaję, ale nowicjuszem jestem ;) Na wiosnę chciałbym ją troszkę niżej usadzić (ze względu na to, że mieszkam w wiosce obok Myślenic, o jakieś 30mm. Niech drogowcy też mają coś do roboty zimą;) ). Polecacie gwinta, czy może sprężyny sportowe? I jakbyście wiedzieli o jakiś fajnych felgach w rozmiarze 17" , również dopiero na wiosnę, to dajcie znać :)