Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7 Blb] Siemianowe Audi. Black Mat Project. Nowy Silnik ;-P

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

tak hammer koła się pokrzywiły od hamowania. Jade sobie autostradą, wszystko równiutko jezdzie. 5 hamowań z 220 do 0 i bicie...

Pomyśl czasem zanim coś napiszesz...

Siemian ale tak szczerze to jak miasz cel w takich hamowaniach ? Ja mam prawo jazdy prawie 15 lat przejzdzilem juz troche kilometrow nie tylko w PL i nie wszystko zgodnie z przepisami i nigdy nie mialem potrzeby shamowac sie z takich predkosci do 0.Nawet na torze hamulce nie dostaje tak w piz*e jak przy takim wlasie hamowaniu z ogromnej predkosci i do tego powtorzynym kilka razy.Ja sie nidzie ze sie pokrzywily bo nie ma traczy ktora by to zniosla :rolleyes:

jak mam hamulce w aucie to musze je przecież przetestować żeby potem czuć się pewnie i wiedzieć że mam hamulec pod nogą :decayed: :decayed: :decayed:

...a po drugie trzeba przecież było nakręcić filmik z hamowania :polew: :polew:

• Odpowiedzi 5,1 tys.
  • Wyświetleń 247,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good:
Opublikowano

tak hammer koła się pokrzywiły od hamowania. Jade sobie autostradą, wszystko równiutko jezdzie. 5 hamowań z 220 do 0 i bicie...

Pomyśl czasem zanim coś napiszesz...

Siemian ale tak szczerze to jak miasz cel w takich hamowaniach ? Ja mam prawo jazdy prawie 15 lat przejzdzilem juz troche kilometrow nie tylko w PL i nie wszystko zgodnie z przepisami i nigdy nie mialem potrzeby shamowac sie z takich predkosci do 0.Nawet na torze hamulce nie dostaje tak w piz*e jak przy takim wlasie hamowaniu z ogromnej predkosci i do tego powtorzynym kilka razy.Ja sie nidzie ze sie pokrzywily bo nie ma traczy ktora by to zniosla :rolleyes:

jak mam hamulce w aucie to musze je przecież przetestować żeby potem czuć się pewnie i wiedzieć że mam hamulec pod nogą :decayed: :decayed: :decayed:

...a po drugie trzeba przecież było nakręcić filmik z hamowania :polew: :polew:

no tak :decayed:

Opublikowano

No to pochwal się filmikiem :naughty:

Opublikowano
  • Autor

nakręce coś lepszego bo tamte mi się nie podobały :decayed: :decayed: :decayed::polew: :polew:

Opublikowano

nakręce coś lepszego bo tamte mi się nie podobały :decayed: :decayed: :decayed::polew: :polew:

.....trzeba przecież było nakręcić filmik z hamowania :polew: :polew:

no tak :decayed:

:decayed:

Opublikowano

czyli jeszcze zamow ze 2 komplety hamulcow zeby starczylo na te filmiki :))))

:polew: :polew: :decayed: :decayed:

Opublikowano

Dzięki za jarzma :)

siemian kazdą tarcze pokrzywisz jak ją rozgrzejesz do max temperatury, te wieksze nawiercane wytrzymaja moze 1-2 hamowania wiecej a 5 x z 220 km to juz sporo :gwizdanie: i w normalnych warunkach praktycznie się taka sytuacja nie zdarza

Dla Ciebie to chyba tylko ceramiczne :gwizdanie:

Opublikowano

ceramika tez nie wytrzyma

lepszy jest karbon

Opublikowano

Siemian. Ty to powinieneś zostać testerem.np w Brembo. Jak cię interesuje, to mam tam dobre wejście ;)

Opublikowano

Siemian. Ty to powinieneś zostać testerem.np w Brembo. Jak cię interesuje, to mam tam dobre wejście ;)

wyje*aliby go na nastepny dzien :polew: :polew:

Turdzi Siemiana nie zrozumiesz, przejedz sie z Nim kiedys....z Siemianem mozna pokrzywic u siebie tarcze jadac osobno u siebie w samochodzie. Jechalismy kiedys osobno i Na odcinku 8 km skasowalby mi z 4-5 razy cala dupe. Potem wpadlem na patent, zeby pieta trzymac lekko wcisniety hamulec zeby stopy sie swiecily a palcami wciskac gaz :polew: :polew:

i jak tutaj nie pokrzywic tarcz nawet u siebie??

Opublikowano
  • Autor

Jechalismy kiedys osobno i Na odcinku 8 km skasowalby mi z 4-5 razy cala dupe.

no bo trzeba opozniac hamowanie :decayed: :decayed:

Potem wpadlem na patent, zeby pieta trzymac lekko wcisniety hamulec zeby stopy sie swiecily a palcami wciskac gaz :polew: :polew:

tak sie u nas nie da :naughty:[br]Dopisany: 06 Październik 2011, 23:41_________________________________________________zawias.jpg

miało być troszke niżej, wyszło mocno niżej... Zobaczymy jak się będzie na tym jezdzić...

Opublikowano

:good:

Opublikowano

Siemian fura dobrze wyglada :notworthy:

Ale to kolo psuje caly urok...

Opublikowano
  • Autor

spoko to jest fela na zime. na lato bedzie jakas ladna 19

Opublikowano

grafitowe RS6 C6 i wy***ać chromy :cool1:

Opublikowano

eee chrom jest fajny

Opublikowano

chrom jest git,do czarnego auta z połyskiem,ale do matu,eee :disgust:

Opublikowano
  • Autor

tak w ogole to wymieniłem przednie wahacze, łaczniki, przeguby, przekładnie... jezuuu jak tam sie zrobiło cicho na dziurach :naughty::kox: :kox: :kox:

Opublikowano

Cisza calkowita?