Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7 Blb] Siemianowe Audi. Black Mat Project. Nowy Silnik ;-P

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jeszcze jedno takie hasło i zadzwonia do Twojej Baby żeś nie był na grubie :polew: :polew: :polew: :polew:

no ,a gdzie ,przecież po fajki wyskoczył tylko :decayed:

:good::polew:

skrócę Wam dobry kawał :naughty:

czym się różnią kobiety od mężczyzn :gwizdanie:

Kobieta nie wraca na noc.. Po powrocie mąż pyta gdzie była a ona odpowiada że u przyjaciółki.. Maż dzwoni do jej 10najlepszych przyjaciółek ale żadna nie potwierdza że u niej spała :no:

a gdy mąż nie wraca na noc i twierdzi że spał u kumpla-> Żona dzwoni do 10 jego najbliższych kumpli z czego 8potwierdza że u nich spał a 2że dalej u nich jest :kox:

:naughty:

:decayed:

[br]Dopisany: 01 Grudzień 2011, 22:45_________________________________________________

Arturoo jak moje graty :kox:

jak jutro przyjdą to dam Ci znać :wink4:

• Odpowiedzi 5,1 tys.
  • Wyświetleń 248 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

Panowie to nie jest kącik literacji Pani Domu... wy***rdalać mi z tym OT :decayed::naughty:

:polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

no ja znam ten kawal i dobry jest

Opublikowano

:mysli:

siemian to czemu co innego piszesz na pw :gwizdanie:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

:mysli:

siemian to czemu co innego piszesz na pw :gwizdanie:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

na PW rozsyłam info że mam w bagażniku dwie zjebane pompy VP44 na sprzedaż :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

to z moimi masz już 4 :kox: do opylenia ,

moje żeń po 3k za sztukę :good:

Opublikowano

ej no sprzedaj mi jedna przyda w razie w na zapas hehehe :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

co Ty Arturoo w Hammera się bawisz że zawsze musisz mieć ostatnie słowo... :mysli: :mysli: :mysli:

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

poniżej pasa poszło :gwizdanie:

Opublikowano

ja tam widzę rezanie Q + 3.0 TDI z B8 i auto nabierze w końcu jakiegoś sensu

Opublikowano

no Siemian już od dawna testuje układy hamulcowe pod tą jednostkę :decayed:

:polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

chyba nie ma takich hebli żeby mu pod 3,0 pasowały jak na 2,0 prosiaki musiał założyć :good: chyba że spadochron :kox:
Opublikowano

mam pytanie dotyczace zmiany koloru auta mianowicie ile wynioslo Cie pomalowanie całego auta w kolor czarny mat??? nie było wiekszych problemów ze zmianą koloru ???

Opublikowano

auto jest w folii :wink4: [br]Dopisany: 02 Grudzień 2011, 07:46_________________________________________________

rs51.jpg

rs52.jpg

:good: piękna
Opublikowano

kurcze to folia nie wpadlem na to:) prezentuje sie piorunująco życze powodzenia w dalszych modach :hi:

Opublikowano

Jak tak patrze na tą kiere, to przypomina mi się siemian pare lat wstecz. Też był taki gruby :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

chyba nie ma takich hebli żeby mu pod 3,0 pasowały jak na 2,0 prosiaki musiał założyć :good: chyba że spadochron :kox:

albo doreza spojler jak w wejronie który się pod kątem 90st. odróci przy hamowaniu :kox:[br]Dopisany: 02 Grudzień 2011, 09:09_________________________________________________

Jak tak patrze na tą kiere, to przypomina mi się siemian pare lat wstecz. Też był taki gruby :decayed: :decayed: :decayed:

:polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 02 Grudzień 2011, 09:09_________________________________________________

Tak w ogóle Siemian przewodujesz jakąś nagrodę dla tego który wskoczy na 2setną stronę ? :decayed:

Opublikowano

No Marecki kierownica jest :kox::good: różnica jest zasadnicza jak się do ręki weźmie :naughty: między tą a zwykłą z B8. Nawet kiera od S4B8 jest dużo cieńsza. Ja bym manetki zostawił, ładnie wyglądają a w niczym nie przeszkadzają :wink4: obszywanie nie będzie już wyglądało jak oryginał. Może trochę dziwnie manetki + manual ale kto ze śmiertelników zwróci na to uwagę :wink4: a tutaj dodają sportowego charakteru.

BTW. dobrze że tylko kierę dałem Ci dotknąć :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Może trochę dziwnie manetki + manual ale kto ze śmiertelników zwróci na to uwagę :wink4: a tutaj dodają sportowego charakteru.

bardzo dziwnie :decayed: