Flyer Opublikowano 24 Stycznia 2012 Opublikowano 24 Stycznia 2012 moze i tak, z bliska nie widac roznicy, ale siedzac w aucie jest juz przepasc.
Brysio Opublikowano 24 Stycznia 2012 Opublikowano 24 Stycznia 2012 jest 3 rodzaje z tego co wiem etka tez 3 pokazuje bylo do jakiegos rocznikowego modelu w s czy rs 2 rodzaje
siemian Opublikowano 24 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2012 spoko pomyśli się i o tym. A tak BTW. czy ja dobrze widze że ten RS4 ze zdjęcia nie ma pełnego FISa czy może w RS4 jest to jakoś inaczej sterowane? A może to redukcja wagi? Taki przełacznik troche waży :decayed: [br]Dopisany: 24 Styczeń 2012, 19:34_________________________________________________ jest 3 rodzaje z tego co wiem etka tez 3 pokazuje bylo do jakiegos rocznikowego modelu w s czy rs 2 rodzaje no ale ten na fotce z rs4 jest taki sam jak ten jeden z tych wcześniejszych fotek
Brysio Opublikowano 24 Stycznia 2012 Opublikowano 24 Stycznia 2012 to anglik tam sa rozne rzeczy roznie sterowne ma kolorowy display w liczniku wiec mylse ze fis tez jest full ) moze sie kiera steruje bo ona tez ma mniej przyciskow z tego co widze ) ale to wrclaguna moze napisac on tam miszal na tych kierach
siemian Opublikowano 24 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2012 ma kolorowy display w liczniku wiec mylse ze fis tez jest full ) to akurat są dwie całkiem rózne opcje
Arturoo Opublikowano 24 Stycznia 2012 Opublikowano 24 Stycznia 2012 po paru miesiącach jazdy z dziurami w tylnych boczkach w końcu się zabrałem i zamontowałem roletki mała rzecz a jak cieszy no nie mogę :polew: :polew: :polew: ale.............................................. :gwizdanie: w sumie to drzwi trzymałeś [br]Dopisany: 24 Styczeń 2012, 20:14_________________________________________________ Jednak Artur nie spierd*lił roboty
marcin_o23 Opublikowano 24 Stycznia 2012 Opublikowano 24 Stycznia 2012 carbon występuje z tego co wiem w 2 odmianach z s4 i rs4, trzeciego chyba nie było, ogólnie na zywo carbon wygląda naprawdę super
evil_71 Opublikowano 24 Stycznia 2012 Opublikowano 24 Stycznia 2012 Miałem ostatnio przyjemność oglądać na żywo carbon z RS`a i powiem szczerze, że z S`ki jest ładniejszy. Tan grubszy ścieg wygląda gorzej, bardziej niedbale...
Flyer Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Miałem ostatnio przyjemność oglądać na żywo carbon z RS`a i powiem szczerze, że z S`ki jest ładniejszy. Tan grubszy ścieg wygląda gorzej, bardziej niedbale... gust jest jak d*pa, kazdy ma swoj, ten z RS'a to wlasnie prawdziwy carbon.
evil_71 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Miałem ostatnio przyjemność oglądać na żywo carbon z RS`a i powiem szczerze, że z S`ki jest ładniejszy. Tan grubszy ścieg wygląda gorzej, bardziej niedbale... gust jest jak pupa, kazdy ma swoj, ten z RS'a to wlasnie prawdziwy carbon. Czyli, że ten, który ma siemian, to nie jest Twoim zdaniem prawdziwy carbon...?? To co, może folia a`la carbon 3D z grubą warstwą lakieru
siemian Opublikowano 26 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2012 chyba sobie coś takiego nakleje z tyłu :decayed: :polew: :polew: :polew:
siemian Opublikowano 2 Lutego 2012 Autor Opublikowano 2 Lutego 2012 mały spocik Jak widać wysokości aut są prawie porównywalne
Młody_drog Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Na letnich już śmigasz> Fajne to auto P.S kasa poszła właśnie
siemian Opublikowano 2 Lutego 2012 Autor Opublikowano 2 Lutego 2012 na zimowych. To są 18' a nie 19' [br]Dopisany: 02 Luty 2012, 17:20_________________________________________________ P.S kasa poszła właśnie ok. jeśli opłaciłeś abonament to znowu możesz wypowiedzieć się 10 razy w moim wątku :polew: :polew:
variocustoms Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 jedna fota bez tablic a zaraz z tablicami gdzie tam Bart-s'a wywiało
Arturoo Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 P.S kasa poszła właśnie ok. jeśli opłaciłeś abonament to znowu możesz wypowiedzieć się 10 razy w moim wątku :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: zdzierca :decayed: :decayed: [br]Dopisany: 02 Luty 2012, 18:15_________________________________________________ Na letnich już śmigasz> Fajne to auto na zimowych jessssszzzzcccccczzzzzeeeeeeeeeeeeeeeeee śmiga bo jak letnie założy to się okaże ,że hamulce ma maciupkie :decayed:
adamooo Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 byliście na domowym obiadku ? Bart podjechał do siemiana bo miał jakiś problem..podobno z lewego koła schodzi powietrze czy jakoś tak
Rekomendowane odpowiedzi