Opublikowano 27 Marca 201214 l Autor czekałem aż ktoś to napisze. tamta wypowiedz jest uniwersalna ---------- Post added at 08:48 ---------- Previous post was at 08:47 ---------- Kierownica:shock3:? i cwaniakuje ten który jak widzi sztuczne ognie to myśli że bomba wybuchła :grin:
Opublikowano 27 Marca 201214 l Autor dobra dobra wy z Jastrzębia zawsze się tak tłumaczycie...:grin::grin:
Opublikowano 27 Marca 201214 l Ehhhh ---------- Post added at 11:39 ---------- Previous post was at 11:23 ---------- tamta wypowiedz jest uniwersalna Czy ja wiem ....... Dotknąłeś mojej navi .....przestała działać , wkładałeś pompę wtryskową do bagażnika .....to nawet regeneracja dwukrotna jej nie pomogła .... Wymieniać dalej
Opublikowano 27 Marca 201214 l ooo,to widze że siemian to coś jak u nas bieniek,czego się nie dotknie to się sp***doli:whistling:
Opublikowano 27 Marca 201214 l Autor o to widze że z Bieńkiem nie łaczy nas tylko ten sam dzień urodzenia :decayed:
Opublikowano 28 Marca 201214 l ale siemian nie moze miec rs4 bo na tyle mocy jeszcze hamulcow dla niego nie wynalezli ) chyba ze od autosana jakiegos albo cos bo jak teraz ma od purchawy i malo to przy 450ps braknie kola na tarcze )) ---------- Post added at 14:16 ---------- Previous post was at 14:15 ---------- w sumie teraz moze powiedziec jedzie jak jedzie ale za to hamuje a przy 450ps tylko ceramika ))
Opublikowano 28 Marca 201214 l ale siemian nie moze miec rs4 bo na tyle mocy jeszcze hamulcow dla niego nie wynalezli ) chyba ze od autosana jakiegos albo cos bo jak teraz ma od purchawy i malo to przy 450ps braknie kola na tarcze ))---------- Post added at 14:16 ---------- Previous post was at 14:15 ---------- w sumie teraz moze powiedziec jedzie jak jedzie ale za to hamuje a przy 450ps tylko ceramika )) Ceramika jest OK ale ta wytrzymałość x4 w stosunku do seryjnych hamulców RS4 to bujda (a potem płać za jedną tarczę 13 000PLN). Na Siemiana nie ma chu... hebla
Opublikowano 28 Marca 201214 l no nie wiem jak jest z ceramika w audi kolega z pracy ma sl 63 amg i nalatane juz 65tys km a tarcze jak nowki 0 jakichkolwiek sladow uzywania na tarczach wiec chyba ciut wytrzymalsze sa albo koles nie hamuje ))
Opublikowano 28 Marca 201214 l ha... dzisiaj moje autko mnie miło zaskoczyło. wracałem sobie ze zlotu w Bukowince... fakt turlalem dropsa bo byłem zmęczony, ale takiego średniego spalania na trasie Bukowina Tatrzańska- Bielsko-Biała (139km) się nie spodziewalem (i to na 19 calowych kulasach )http://www.monna.pl/25.3/070 (kopiowanie).jpg chyba sie starzeje :decayed: siemian-ek a to nie sprawa "słoneczka" ??? Podejrzewam, że się bała szybszej jazdy i tyle
Opublikowano 28 Marca 201214 l no nie wiem jak jest z ceramika w audi kolega z pracy ma sl 63 amg i nalatane juz 65tys km a tarcze jak nowki 0 jakichkolwiek sladow uzywania na tarczach wiec chyba ciut wytrzymalsze sa albo koles nie hamuje )) Te tarcze są wytrzymalsze. Standardowe w RS4 lecą bardzo szybko - komplet kosztuje kilka tysięcy... Tyle że na Marasa to nawet ceramika nie starczy
Opublikowano 28 Marca 201214 l No i po co mu większe heble jak teraz jeździ jak pitka wiesz ale jak trza to jest czym auto wyhamować tego jak raz nigdy dość
Opublikowano 28 Marca 201214 l No i po co mu większe heble jak teraz jeździ jak pitka wiesz ale jak trza to jest czym auto wyhamować tego jak raz nigdy dość No tak jeszcze kotwicy niema
Opublikowano 28 Marca 201214 l pewnie niedługo zmieni heble na coś normalnego bo wyglądają teraz jak u mnie tyle ,że ja mam 17''