Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7 Blb] Siemianowe Audi. Black Mat Project. Nowy Silnik ;-P

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostro :slina:

Zaraziłeś sie po tym jak u mnie siedziałeś na materiałowych :decayed:

Wieczorem wpadnę wygnieźć ten od pasażerki :decayed: co by się Madzi lekko wpadało w niego :decayed:

• Odpowiedzi 5,1 tys.
  • Wyświetleń 247,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Heh ale wiem gdzie są stołki do sprzedania http://www.auto-motor-i-sport.pl/m/8/IMG_0461-43fe1b6ec87a996bf31c1213189214e1.jpg tylko cena jak narazie mega duża

Z uwagi na to, że nie było pokrycia z alcantarą - idealny setup :decayed:

Opublikowano
  • Autor

powiem wam że sprzedający mnie OSZUKAŁ!!!!! :polew::polew::polew::polew: Pytałem 2 razy czy fotele są z pamięcią i powiedział że nie. Nawet ne patrzyłem na boczek bo jak nie to nie... Przed chwilą odpakowałem, patrze i co widze- pamięć! patrze pod fotel- sterownik jest... Także na lato poreza się pamięć :decayed::decayed::decayed::decayed::decayed:

Opublikowano
powiem wam że sprzedający mnie OSZUKAŁ!!!!! :polew::polew::polew::polew: Pytałem 2 razy czy fotele są z pamięcią i powiedział że nie. Nawet ne patrzyłem na boczek bo jak nie to nie... Przed chwilą odpakowałem, patrze i co widze- pamięć! patrze pod fotel- sterownik jest... Także na lato poreza się pamięć :decayed::decayed::decayed::decayed::decayed:

Pamięc foteli i jest następne rezanko :naughty:

Opublikowano

tyle trzeba zapłacić, f*ck coraz więcej recaro na forum :grin:, teraz trzeba szukać kubełki rs4 :kox:

Opublikowano
  • Autor

wow te fotele co wkleiłeś emilk89 to pełne kubły z RS4. To całkiem inny fotel. i zaryzykuje stwierdzenie że długo te fotele wisieć na allegro nie będą...

---------- Post added at 16:14 ---------- Previous post was at 16:12 ----------

z ciekawości zapytam ile dałeś za fotele bo znalazłem na allegro i nie wiem czy tyle trzeba dać czy koleś przesadza?

http://allegro.pl/tapicerka-skorzana-skora-audi-rs4-b7-8e0-i2257023445.html

gdyby były w pełnej elektryce to może bym pomyslał...

Opublikowano

siemianowaty tyś jest j**nięty :kox:

Zresztą nieraz Ci to mówiłem:decayed:

A mówiłeś na zlocie że już nic nie będziesz rezał :decayed:

Opublikowano
  • Autor

na zlocie tak mi się wydawało :polew::polew::polew::polew: ale tylko krowa nie zmienia zdania :polew::polew::polew:

Opublikowano
na zlocie tak mi się wydawało :polew::polew::polew::polew: ale tylko krowa nie zmienia zdania :polew::polew::polew:
:thumbup1:

kto bogatemu zabroni ...

ile chcesz za hamulce ? czy już poszły ?

Opublikowano
  • Autor

rozumiem że pytasz o te hamulce które mam teraz założone?

wystawiłem je na forum za 3499zł całość przód i tył. Kumpel zastanawia się nad tyłem i jutro ma mi dać znać :hi:

Opublikowano
co prawda do świąt pozostało jeszcze troche ale mnie już dzis odwiedził zajączek :decayed::decayed: chyba byłem grzeczny :decayed::decayed:

http://www.monna.pl/5.4/002 (kopiowanie).jpg

http://www.monna.pl/5.4/004 (kopiowanie).jpg

http://www.monna.pl/5.4/010 (kopiowanie).jpg

Może być :decayed: Ale do moich ci dużo brakuje :polew::polew: graty stołków :thumbup:

Opublikowano

Ile chcesz za przod?

Opublikowano

No pieknie siemian,w koncu bedziesz mial czym sie zatrzymac :wink:

Opublikowano
No pieknie siemian,w koncu bedziesz mial czym sie zatrzymac :wink:

A co to za różnica jak po tygodniu powie że są za słabe i się za bardzo grzeją :decayed:

Opublikowano
:polew:
Opublikowano

Za każdym razem tak mówił jak testowaliśmy tarcze na trasie, teraz powiedział by tak samo :decayed:

Dopiero jak wpadnie ceramika to może łaskawie powie "no teraz chyba stykną" :decayed:

Opublikowano
z ciekawości zapytam ile dałeś za fotele bo znalazłem na allegro i nie wiem czy tyle trzeba dać czy koleś przesadza?

http://allegro.pl/tapicerka-skorzana-skora-audi-rs4-b7-8e0-i2257023445.html

gdyby były w pełnej elektryce to może bym pomyslał...

Marku ale w jakiej pełnej elektryce? RS Buckets pod kątem sterowania mają tylko jeden wariant: elektryczne lędźwia i reszta sterowana manualnie. Do tego brak poduszki bocznej. Są cholernie niewygodne przy wsiadaniu i wysiadaniu ale trzymają za***iście - taki już ich urok :wink:

---------- Post added at 23:09 ---------- Previous post was at 23:06 ----------

Co do gratisu w postaci drivera dla MEMO - odczytaj jeszcze numer z modułu (żeby nie okazało się czasem, że to fotele z anglika i pod swoim dupskiem masz moduł kontrolujący zajęcie siedzenia pasażera :decayed:). Albo jeszcze prościej - zobacz ile pinów masz obsadzonych w czerwonej kostce pod fotelem...

Opublikowano
  • Autor

Sprawdze ale pytałem kolesia od którego kupowałem i mówił ze to Europa. Poza tym po datach patrzyłem ze wszystko jest z jednego auta (boczki, fotele). Zreszta w schowku pod fotelem miałem jakiś francuski paragon z bankomatu :-)

A co do tych pełnych foteli rs4 to wydawało mi sie ze kiedyś widziałem na niemieckim ebayu w pełnej elektryce ale mogę sie mylić.