pioteres Opublikowano 4 Października 2013 Opublikowano 4 Października 2013 Witam. Czy w B6 da się zlikwidować jakoś luz pomiędzy drążkiem kierowniczym a listwą przekładni? Pozdrawiam Piotr
POWER-KRIS Opublikowano 4 Października 2013 Opublikowano 4 Października 2013 Tam jest końcówka potem drążek i dopiero przekładnia. Pytanie na którym elemencie z tych trzech masz luz? Wysłane Pocztą Polską przy pomocy listonosza.
pioteres Opublikowano 5 Października 2013 Autor Opublikowano 5 Października 2013 Na drazku od strony magla Wysłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2
POWER-KRIS Opublikowano 5 Października 2013 Opublikowano 5 Października 2013 Do wymiany. Albo wielki klucz i dokręcić bo może się poluzował. Wysłane Pocztą Polską przy pomocy listonosza.
seniu001 Opublikowano 14 Października 2013 Opublikowano 14 Października 2013 Mam ten sam problem, lekki luz na drazku od strony magla, w jaki tam sie sposob dostac, od strony kola czy jak to mam dokrecic?
POWER-KRIS Opublikowano 14 Października 2013 Opublikowano 14 Października 2013 Pod charmonijka jest śruba chyba 40. Sony Xperia Tapatalk 4.
Rekomendowane odpowiedzi