jozek726 Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 no to pić będzie z kim widze bo Cwiara jedzie Ćwiara musi sie ograniczać bo jest potrzebny w sobote w miarę trzeźwy Mam jedna zasade. Najpierw picie pozniej robota. :polew: to mówicie że cwiara ma dobry trunek :naughty:
Artur82 Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 no to pić będzie z kim widze bo Cwiara jedzie Ćwiara musi sie ograniczać bo jest potrzebny w sobote w miarę trzeźwy Mam jedna zasade. Najpierw picie pozniej robota. o to widzę ze jest WAS wielu mój przyjacielu
Wihajster Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 no to pić będzie z kim widze bo Cwiara jedzie Ćwiara musi sie ograniczać bo jest potrzebny w sobote w miarę trzeźwy Mam jedna zasade. Najpierw picie pozniej robota. źle wykonana robota to problemy z zalogowaniem na forum
klysek Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 no to pić będzie z kim widze bo Cwiara jedzie Ćwiara musi sie ograniczać bo jest potrzebny w sobote w miarę trzeźwy Mam jedna zasade. Najpierw picie pozniej robota. o to widzę ze jest WAS wielu mój przyjacielu
Artur82 Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 no to pić będzie z kim widze bo Cwiara jedzie Ćwiara musi sie ograniczać bo jest potrzebny w sobote w miarę trzeźwy Mam jedna zasade. Najpierw picie pozniej robota. o to widzę ze jest WAS wielu mój przyjacielu wiesz o OCB nie ?
klysek Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 no to pić będzie z kim widze bo Cwiara jedzie Ćwiara musi sie ograniczać bo jest potrzebny w sobote w miarę trzeźwy Mam jedna zasade. Najpierw picie pozniej robota. o to widzę ze jest WAS wielu mój przyjacielu wiesz o OCB nie ? wiem wiem i pamietam jak dzis jak padał deszcz do twopjego pachnacego srodeczka skrokowego a panowie rezacze miali inne priorytety niz twoje auto
Gość cwiara Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 no to pić będzie z kim widze bo Cwiara jedzie Ćwiara musi sie ograniczać bo jest potrzebny w sobote w miarę trzeźwy Mam jedna zasade. Najpierw picie pozniej robota. źle wykonana robota to problemy z zalogowaniem na forum To ja z tym zlotem sie jeszcze zastanowie
Artur82 Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 no to pić będzie z kim widze bo Cwiara jedzie Ćwiara musi sie ograniczać bo jest potrzebny w sobote w miarę trzeźwy Mam jedna zasade. Najpierw picie pozniej robota. o to widzę ze jest WAS wielu mój przyjacielu wiesz o OCB nie ? wiem wiem i pamietam jak dzis jak padał deszcz do twopjego pachnacego srodeczka skrokowego a panowie rezacze miali inne priorytety niz twoje auto ...uj ze srodkiem liczą się ludzie środke można wymienić
Arturoo Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 no to pić będzie z kim widze bo Cwiara jedzie Ćwiara musi sie ograniczać bo jest potrzebny w sobote w miarę trzeźwy Mam jedna zasade. Najpierw picie pozniej robota. źle wykonana robota to problemy z zalogowaniem na forum Pane ,....na takie rzeczy jest paragraf...nazywa się to groźba karalna
klysek Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 no to pić będzie z kim widze bo Cwiara jedzie Ćwiara musi sie ograniczać bo jest potrzebny w sobote w miarę trzeźwy Mam jedna zasade. Najpierw picie pozniej robota. o to widzę ze jest WAS wielu mój przyjacielu wiesz o OCB nie ? wiem wiem i pamietam jak dzis jak padał deszcz do twopjego pachnacego srodeczka skrokowego a panowie rezacze miali inne priorytety niz twoje auto ...uj ze srodkiem liczą się ludzie środke można wymienić
Wihajster Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 no to pić będzie z kim widze bo Cwiara jedzie Ćwiara musi sie ograniczać bo jest potrzebny w sobote w miarę trzeźwy Mam jedna zasade. Najpierw picie pozniej robota. źle wykonana robota to problemy z zalogowaniem na forum Pane ,....na takie rzeczy jest paragraf...nazywa się to groźba karalna było szczekac?? do budy!!!
Arturoo Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 dziś Ci odpuszczę ......jutro pewnie będziesz milszy ....
Artur82 Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 dziś Ci odpuszczę ......jutro pewnie będziesz milszy .... wariaty :polew:
Wihajster Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 dziś Ci odpuszczę ......jutro pewnie będziesz milszy ....
Arturoo Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 no to pić będzie z kim widze bo Cwiara jedzie Ćwiara musi sie ograniczać bo jest potrzebny w sobote w miarę trzeźwy Mam jedna zasade. Najpierw picie pozniej robota. cwiara...obiecaj mi ,że przed wsiadaniem do jego parcha ....zamienimy przy tym kilka słów
Wihajster Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 no to pić będzie z kim widze bo Cwiara jedzie Ćwiara musi sie ograniczać bo jest potrzebny w sobote w miarę trzeźwy Mam jedna zasade. Najpierw picie pozniej robota. cwiara...obiecaj mi ,że przed wsiadaniem do jego parcha ....zamienimy http://img.tapatalk.com/d/14/03/05/hapu9avu.jpg przy tym kilka słów o matko i córko Po tym to do poniedzialku sie nie obudzi
Arturoo Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 dziś Ci odpuszczę ......jutro pewnie będziesz milszy .... o to to
Rekomendowane odpowiedzi