chester121 Opublikowano 16 Października 2013 Opublikowano 16 Października 2013 Witam mam problem ze stelażem fotela recaro (pełna elektryka) jakiś czas temu fotel zaczął ciężko się podnosić wiec postanowiłem go wyciągnąć i przeczyścić prowadnice i sam stelaż, rozebrałem go dokładnie wyczyściłem i zmontowałem teraz podnosi się ok ale jest jeden problem gdy przód fotela jest opuszczony na maxa i zacznę opuszczać tył to pod koniec fotel zaczyna nie równo się opuszczać, czuć jakby prawa cześć przestała się obniżać, a lewa jeszcze idzie efekt ten jest nie tylko odczuwalny, ale także widać ze po maksymalnym obniżeniu fotela prawa cześć jest trochę wyżej. czy wiecie gdzie moglem popełnić błąd, fotel poza tym działa ok (tylko to krańcowe ustawienie mnie drażni), sanki (czyli 2 prowadnice i blache na ktorej zamontowane sa silniczki) rozkrecilem i zlozylem na stole moze tu jest mój błąd??? i czy macie jakies podkladki pod prowadnicami glownie chodzi mi o miejsca 2 śrub z przodu bo ETKA mowi ze powinny być podkładki oporowe a ja nie mam pozdrawiam i czekam na jakieś sugestie ---------- Post dopisany 16-10-2013 at 05:18 ---------- Poprzedni post napisany 07-10-2013 at 03:05 ---------- nikt nie pomoze???
Rekomendowane odpowiedzi