Olszak86 Opublikowano 7 Października 2013 Opublikowano 7 Października 2013 Czy sprezyny od sedana podejda do avanta. Kategoria wagowa sprezyn przod jest taka sama w obu, a w tyle sedan ma 995 kg a avant 1045kg. Jesli by podeszly to oznacza ze mi tyl bardziej siadzie wzgledem przodu? Wysłane z mojego LG-E610
KOval81 Opublikowano 8 Października 2013 Opublikowano 8 Października 2013 Może usiąść bardziej - sedan jak widać ma dupkę lżejszą od avanta ---------- Post dopisany at 13:57 ---------- Poprzedni post napisany at 13:57 ---------- Bardziej obawiał bym się różnicy w zawieszeniu o ile taka występuje.
Olszak86 Opublikowano 8 Października 2013 Autor Opublikowano 8 Października 2013 To bd jakas kolosalna roznica wysokosci? Bo mam okazje komplet za 280 zl wziac w ladnym stanie tyle ze od sedana a mam avanta. I pasuja p&p? Wysłane z mojego LG-E610
KOval81 Opublikowano 8 Października 2013 Opublikowano 8 Października 2013 Czy pasują tego właśnie nie wiem, a co do klapnięcia, to pewnie z 5mm niżej może usiąść.
Marcenao Opublikowano 9 Października 2013 Opublikowano 9 Października 2013 Na stronie Eibacha jest różnica właśnie w tylnych sprężynach, czyli będziesz miał niżej tył niż przód.
Olszak86 Opublikowano 10 Października 2013 Autor Opublikowano 10 Października 2013 Na stronie Eibacha jest różnica właśnie w tylnych sprężynach, czyli będziesz miał niżej tył niż przód. To slabo. Trzeba od avanta szukac Wysłane z mojego LG-E610
Rekomendowane odpowiedzi