Grzesiek234 Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Witam Szukam kogoś z Vagiem z lubelskiego kto skonfigurował by mi concerta II w B5, chodzi o wyświetlanie na fisie i konfigurację głośników. Pozrawiam Grzesiek
jarek3251 Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Opublikowano 3 Sierpnia 2008 vaga mam tylko laptopa nie ale i tak bym ci nie pomógł bo nie mam pojecia co chcesz zrobić[br]Dopisany: 03 Sierpień 2008, 23:32 _________________________________________________
Grzesiek234 Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Tak konkretniej to chcę pogrzebać w tym: Radio -> Adaptacja i: -> Kanal 62 (CAN-Datenbus Infotainment) (ab MJ 2000): +00001 - Radio (nur Symphony) +00002 - Telefon +00004 - Navigation +00008 - Telematik wartość którą będziesz miał podaną w tym kanale tworzy suma kilku powyższych możliwości. Np jeżeli masz 9 to jest Radio i Telematik (1+8) itd. Jeżeli wyjdzie Ci z kombinacji, że nie ma radia to do wartości która masz dodajesz jeden, potem test i zapisujesz wartość. I powinno działać i może tu: Radio - generacja I kodowanie sterownika w modelu przed rokiem 2001 wybierz Sterownik 56 (Radio/Nawigacja) Kodowanie sterownika -> funkcja 07 00?xx: Liczba głośników pasywnych 0 - brak głośników pasywnych (Bose-Soundsystem) 1 - 1 głośnik paswyny z przodu po lewej stronie (Bose z telefonem) 2 - 2 głośniki pasywne z przodu i 2 aktywne z tyłu 5 - 2 głośniki pasywne z przodu, brak głośników aktywnych z tyłu 00x?x: System dźwięku 0 - standardowy (brak Bose-Soundsystem) 1 - Bose-Soundsystem 00xx?: konfiguracja radia +1 - ferngespeiste Antenne +2 - zmieniarka CD+4 - drugi wyświetlacz (Radio/Navigation
Rekomendowane odpowiedzi