Skocz do zawartości
IGNOROWANY

HID bez samopoziomowania i spryskow

Jezdze z samymi HIDami  

14 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jezdze z samymi HIDami

• Tak
      6
    • Nie
      8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiadomo, ze HID bez samopoziomowania i spryskow jest nielegalny, ale chcialem zapytac czy ktos z Was jezdzi z samymi HIDami i czy dostal kiedys za to mandat?

Opublikowano

Prędzej i częściej leci dowod a w sumie za każdym razem powinien lecieć , tak czy siak , koszty w plecy bo badanie musisz zrobić, mandat opcjonalnie , bardziej bym się martwił tym ze dostaniesz pokwitowanie bez możliwości dalszej jazdy bo wg mnie hidy bez samopoziomu oslepiajac innych kierowców zagrażają bezpieczeństwu na drodze co równa się z brakiem okresu możliwości jazdy na pokwitowaniu

Opublikowano

Możesz założyć imitacje

O szczegóły pytaj kolegi Gwerty

Opublikowano

Jak będziesz miał barwę 4300k to musiał byś już mieć naprawdę wrednego policjanta żeby zabrał dowód :wink:

Ja mam sam 4300k i jest cacy jak masz światła dobrze ustawione to nie będziesz oślepiał .

Ale i tak i tak najlepiej mieć spryski :naughty:

Tylko jak kupisz słabej jakości HIDy to będziesz miał prawdopodobnie problemy z zakłócaniem sterownika ABS/ESP sam to przerabiałem i to miałem nawet CAN-BUS i dalej to samo dawałem diody prostujące i dalej :thumbdown:

Opublikowano

4300 jest ok, nie widziałem jeszcze żółtego w xenonach (i HIDach).

A tak to wygląda na żywo - przy żółtych postojówkach może jeszcze nie tak super (lepiej na ledach), ale ładnie na bielutko świeci a soczewka daje niebieską poświatę na górze światła.

20130907_234034.jpg

Jak chcesz podam Ci kontakt na PW - nie siejące zamętu w elektronice HIDy

Opublikowano

Niebieska poświata to zasluga soczewki nie hida bo ja mam zwykle h7 w soczewce i też jest niebieska poświata na górnej granicy światła , widoczna np na ścianie przed autem