dabek2420 Opublikowano 10 Października 2013 Opublikowano 10 Października 2013 witam mam b6 avant 1.8t 2003r wszystko ok ale mam dziwne odgłosy pod deską rozdzielczą w okolicy kratek jakby coś się zamykało i otwierało (chrobotanie) podczas jazdy i na włączonym zapłonie nawet przy wyłączonym klimatroniku? ktoś pomoże? z góry dziękuje?
shut88 Opublikowano 10 Października 2013 Opublikowano 10 Października 2013 Silniczki klap klimatyzacji. Sa za schowkiem.
dabek2420 Opublikowano 10 Października 2013 Autor Opublikowano 10 Października 2013 czyli jak odkręcę schowek to znajdę? będę wiedział który? a jaki to koszt?
shut88 Opublikowano 10 Października 2013 Opublikowano 10 Października 2013 Odkrecasz schowek (5 srub) i jedna po prawej za zaslepka, wyciagasz. Silniczki beda 3, po lewej stronie. Bedziesz widzial, ktory chrobocze bo bedzie sie caly czas odrobine ruszal. Najpierw go rozkrec i wyczysc (w srodku jest potencjometr). Jak nie pomoze to trzeba nowy.
dabek2420 Opublikowano 10 Października 2013 Autor Opublikowano 10 Października 2013 Ok dzięki wielkie kolego to moje pierwsze audi i dopiero poznaję to markę zawsze miałem bmw i o nich wiem dużo ale audi tez poznam:wink:
shut88 Opublikowano 10 Października 2013 Opublikowano 10 Października 2013 Spoko Powodzenia, jak cos bedzie nie tak dawaj znac.
aherok Opublikowano 10 Października 2013 Opublikowano 10 Października 2013 witam mam b6 avant 1.8t 2003r wszystko ok ale mam dziwne odgłosy pod deską rozdzielczą w okolicy kratek jakby coś się zamykało i otwierało (chrobotanie) podczas jazdy i na włączonym zapłonie nawet przy wyłączonym klimatroniku? ktoś pomoże? z góry dziękuje? Czy chodzi Ci o takie rytmiczne stukanie? Ja słyszę takie coś co ok 2 sekundy, ale nie ma reguły kiedy to się objawia, dlatego też ciężko mi zdecydować który silniczek rozebrać. Chyba że bym jeździł z rozkręconym schowkiem i czychał na dźwięki
shut88 Opublikowano 10 Października 2013 Opublikowano 10 Października 2013 Odpinaj wtyczki od nich po kolei az trafisz na to ktory to.
Rekomendowane odpowiedzi