DAWIDBORI Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Opublikowano 3 Sierpnia 2008 dzis zauwazylem ze nie swieca sie mi swiatla mijania:( ale jest tak bez wlaczonych swiatel dam dlugie na krotko oki ale jak wlacze i swiatla i tam dlugie na krutko to zauwazylem ze cos slychac takie cykniecie i zapala mi sie podswietlenie awaryjnych i klimatronik sie zaswieca co to moze byc a i dodam ze dlugie dzialaja mi tylko na krótko [br]Dopisany: 03 Sierpień 2008, 21:44 _________________________________________________a dodam ze mam hidy i przetwornice jedna wymienilem oststnio o zarowki tez mam nowe i krotko
jocker01 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 czesc, a to cykanie to co? brzmi jak przekaznik? grzebales cos przy kostce od przelacznika swiatel, mozliwe ze regeneracja przelacznika moze byc potrzebna, jednak zastanawia mnie podwietlony klimatronik, czyzby jakies zwarcie, ale tak samoz siebie? a moze cos namieszales jak zakladales HID-a? Pozdrawiam Jocker01
grzanek85 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 1. odepnij hidy sprawdź czy podświetlanie i diody na zegarach działają(światła z tyłu) 2. posprawdzaj bezpieczniki od świateł.
DAWIDBORI Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2008 dzisiaj same od siebie swieca nic nie grzebalem jest to ciekawa sprawa hmh zobaczymy na jak dlugo a hidy juz byly ja tylko przetwornice wymienialem jedna
Rekomendowane odpowiedzi