Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Moja A4 b5 2.5TDI afb 1998r.Pro Line Sport

Jakie plany na a4 b5  

82 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jakie plany na a4 b5

• Rekonstrucja (afb)
      7
    • a4 b5 q 2.7 bi turbo avant
      61
    • rezać rezać bez q
      14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spoko....nie ma stresu....ale tak jak wspominałem...jak już,to dobrzy :wink:

Opublikowano

Kogo myślisz jeszcze do tego grona zaliczyć??

Opublikowano

halo halo,

ja nie zawsze na forum jestem, czasem to z tydzien mnie niema niestety,.

wydech jest kicha, ja bym za darmo go nie wziął,., tylko końcówki od FL A6, lub proste od 1.8 t ewentualnie przelet z kwasówki ale wtedy to końcówki proste, fi 60 lib 70, ale może ci tyłek przykopcać,.

Opublikowano

Robert ale nie podjąłbyś się modowania??

Z wydechem to chyba w czarny mat swoją końcówkę zrobię bo faktycznie może tyłek kopcić:facepalm:

---------- Post dopisany 07-04-2014 at 21:10 ---------- Poprzedni post napisany 06-04-2014 at 14:33 ----------

Moja audiczka chyba pod młotek idzie:facepalm: celnicy łapanki robią,masakra:facepalm: moje pytanie ile mogę krzyczeć za swoje pudło??

Opublikowano

nikt kto tego auta nie zna ci za niego nie zapłaci,.

nie mozesz blach zmienić na inne i jeszcze trochę pojezdzić, lub zarejestruj tam????

Opublikowano

Robert prawie 400 euro na 3 miechy:facepalm: 1600 rocznie plus moje opłaty w Polsce w 2k się mieszczę rocznie:facepalm:trochę przesada:kwasny:Chyba zmienie kraj:grin:

Opublikowano

a co wujek Artur mówił 17 grudnia 2013 :naughty:

Opublikowano

Heh:polew:Tyś to jest,Marta bije Ci brawo:brawo:(mam przejabane,stawiasz 0.5L ja 1L bo muszę się spić:polew:),jak na razie się do mojej nie doczepili ale podobno pod sklepami i po zakładach pracy jeżdżą wzieli się coś w tym roku konkretnie:kwasny:.Najwyżej jako dawca skończy:facepalm:

Opublikowano

qrfa dawca czego ....vp ?? :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:....zrób mu crash testa....i szukaj jakiegoś essssssssss :naughty:

Opublikowano

:grin:,VP również,w Polsce to ćwiartki skupują:decayed:

---------- Post dopisany 13-04-2014 at 14:03 ---------- Poprzedni post napisany 07-04-2014 at 23:22 ----------

Z nudów przed niedzielnym obiadem.....

DSCN1585.jpgDSCN1586.jpg

Nie wiem do końca czy malować cały czy OOOO zostawić w chromie:eusathink:

Opublikowano
:grin:,VP również,w Polsce to ćwiartki skupują:decayed:

---------- Post dopisany 13-04-2014 at 14:03 ---------- Poprzedni post napisany 07-04-2014 at 23:22 ----------

Z nudów przed niedzielnym obiadem.....

Nie wiem do końca czy malować cały czy OOOO zostawić w chromie:eusathink:

osobiście miałem grill w czarny mat a znaczek ori

tylko jak widzisz u mnie odpryski były także kilka razy dobrze podkład i czarny mat i może być git :banan:

ddq3.jpg

Opublikowano

Na niedzielną nudę jak znalazł:decayed:

DSCN1589.jpgDSCN1593.jpgDSCN1594.jpgDSCN1595.jpg

Grill_po_malowaniu_2.jpgGrill_po_malowaniu.jpg

Efekt prawie końcowy na przywitanie lamp od Gwertego:banan:jeszcze spryski:naughty:

Opublikowano

ja tez tak mam, tylko grilla nie malowałem samą ramkę,.

mój matt jest bardziej matowy,.

zrób cos z tym brewkami jak najszybciej,.

Opublikowano

Robert już nic z nimi nie zrobie:facepalm:(jedynie sprzedam:grin:),w PL już tylko spryski i bixy:banan: od Grześka

Opublikowano

ładnie CI wyszło ładnie :wink:

Opublikowano

Przy okazji skleiłem go bo był pęknięty:kwasny: i OOOO błyszczy nie ma to jak szczoteczka i trochę pasty do zębów:grin:

Opublikowano

Ciekawa furka, podoba mi się a co do malowania grila żeby odpryskow się nie robiły to polecam walnąć plasti dip a na niego lakier zwykly, trzyma jak wsciekly, sam logo COOO skrobalem godzinę po takim zabiegu

Opublikowano

Dzięki Sławek za opinie:naughty:ale patrząc na Twoją to dużo jeszcze pracy muszę włożyć:grin:.Prace nadal w toku....:wink:

---------- Post dopisany 20-04-2014 at 21:53 ---------- Poprzedni post napisany 15-04-2014 at 16:26 ----------

Miało się nic nie dziać ale się dzieje lusterka z s4 składane:banan: będą nie wiem czy malować pod kolor czy srebrne zostawić:eusathink:

lusterka.jpg

Opublikowano

Zostaw srebrne :wink:

Opublikowano

Zobacze jak to bedzie wyglądać bo grill juz na ciemno puściłem do lamp ale też tak myślę aby zostawić chrom z bokami a przód z tyłem na czarno:wink:

---------- Post dopisany at 23:26 ---------- Poprzedni post napisany at 22:10 ----------

Może ma ktoś gwint "twardy" lub air w dobrej cenie do 2.5 tdi bo na be nie da się regulować:facepalm:i dre miską(osłoną)już raz spawana:grin: