Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

jak przeciągnąć kabel AUX z radia do schowka?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie - zanabyłem kabel który podepnę do wejścia AUX w radiu i chciałbym drugi koniec wyprowdzić do schowka (B5 po II lifcie) - nie znalazłem żadnego tematu jak to zrobić a po innych tematach widze że sporo ludzi tak ma; ktoś mógłby podpowiedzieć jak to ogarnąć, trzeba coś wiercić?

Opublikowano

na pewno musisz wyciągnąć radio a potem dobrze wywiercić dziurę w schowku tak żeby przeszła ci końcówka i jak masz zwinne łapki to od strony radia powinieneś dac radę przeciągnąć . jak nie to jeszcze schowek do wyciągania

Opublikowano
jak przeciągnąć kabel AUX z radia do schowka

Pytasz poważnie czy się zbijasz ?

Aż do tego potrzebna ci fotorelacja ??? :facepalm:

Opublikowano
Jak w temacie - zanabyłem kabel który podepnę do wejścia AUX w radiu i chciałbym drugi koniec wyprowdzić do schowka (B5 po II lifcie) - nie znalazłem żadnego tematu jak to zrobić a po innych tematach widze że sporo ludzi tak ma; ktoś mógłby podpowiedzieć jak to ogarnąć, trzeba coś wiercić?

Bawiłem się w to. Ja szukałem jakiś instr. na ytbie. Tam możesz podpatrzyć co i jak. Tylko że ja cały czytnik przerabiałem.

Potem kupiłem rzepy pentelkowe samoprzylepne czytnik przyczepiłem ladnie do sufitu schowka i dzieki temu sie nie wala w środku :D

Opublikowano
  • Autor

arasxxx - odnośnie tego "dobrze wywiercić" - jest szansa że przewiercę coś ważnego po drodze? ;)

Opublikowano

Radio musisz wywalić to oczywiste, demontujesz schowek, rozwiercasz dziurke w lampce albo gdziekolwiek indziej przekałdasz wtyczke radia montujesz schowek i we wnece radia odszukujesz kabelek i tyle roboty:wink:

Fotki przykładowe znajdziesz w watku o montazu zmieniarki Mp3:whistling: Jest pare takich wątków:wink:

Opublikowano
  • Autor

Dzięki Kowi :)

Opublikowano

po co wiercić? :doh: przecież w schowku jest szpara.. wystarczy trochę spychologi :decayed: siły użyć i rozszerzyć i jack sam przejdzie - sam mam tak zrobione, kabel na odpowiednia długość sobie wyciągnąłem i nie ucieka, nie przeciera się ani nic - mam już tak od ok. 4 miechów jak kupiłem swojego polifta, kabel nie przetarty ani nic :decayed: śmiga aż miło :naughty: